Příspěvky uživatele - 219.11

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Filtrace po domácku - jak řešíte propojení filtračních nádrží?, 22.1.2013
Ahoj, mám v plánu udělat 3 komorovou filtraci. Nejlepší z důvodu místa by pro mě byli 3 sudy (každý o objemu 60l) jenže nevím, jak je mezi sebou propojit, jak to řešíte vy? nebo máte nějaký tip? Zase aby mě propojení těch tří sudů nevyšlo na několik... celý příspěvek >
Zazimování koi kaprů a mladých rybek, 5.10.2012
To nemusí být pravda, pohlavní zralost závisí na věku ne velikosti, pokud měl ryby v nevhodných podmínkách tak tak mu ty jeho 16cm koi můžou mít klidně 5 a víc let, takže se bez problémů můžou třít
Zazimování ryb, 26.9.2012
ještě dodatek, kapři nejsou z japonska ani jejich přímí příbuzní, jsou to klasický "euro koi"
Zazimování ryb, 26.9.2012
Já mám hloubku v jezírku cca 100cm a už 6 rok v něm zimuji a zatím bez problémů, až na jedno jaro, kdy se vyskytla krupička, ale jinak ok (za těch 6 let neumřela jediná ryba z důvodu špatného přezimování)   Pravidelně zimuji 15-20 ryb ve... celý příspěvek >
Jak naučit koi a jesetera žrát z ruky?, 23.7.2012
Pěkné video a nádherní kapři, jen takový můj osobní názor. Myslím si, že nezáleží na tom jaká varianta kapra je "ochočenější", spíš má na to podle mě vliv stáří, předchozí zkušenosti s lidmi a i charakter ryby, vzhledem k tomu že jsem i rybář který... celý příspěvek >
Umístění čerpadla v jezírku, 8.7.2012
No to čerpadlo je momentálně v největší hloubce, ale je podloženo kanistrem, takže je zvedlý o cca 10cm nadednem, tudíš neleží v tom největším kalu
Umístění čerpadla v jezírku, 7.7.2012
No momentálně je v největší hloubce a pro jistotu ho mám na 10cm vysokém kanistru naplněném pískem, aby nebylo úplně na dně, takže ho mám přesunout na ten schod nebo ten kanistru bude stačit?
Umístění čerpadla v jezírku, 6.7.2012
Myslel jsem to tak, že se doporučuje, mít čerpadlo v nejvěrší hloubce, ale bylo by pro mě lepší ho mít v té mělčí části, protože budu budovat nový filtr a ten bude trochu víc vzdálený od jezírka.   Chci se zeptat ohledně té hadice, jak by to... celý příspěvek >
Mechanicko-kořenový filtr, 6.7.2012 Obsahuje fotku
Jezírk vypadá takto (2m šířka, 4m délka) sprejem jsem vyznačil, kam mám v plánu umístit kameny (silikonem je slepím k sobě a udělám ohrádu do které nasipu kačírek a zasázím rostilny) a za ně dát ty rostliny, a pak bych tam přidal tu kořenovou... celý příspěvek >
Mechanicko-kořenový filtr, 5.7.2012
Napadlo mě, že by to šlo vyřešit přepadama, který by spojovali ty dvě nádrže a kdyby se kořenovka ucpala, přepadem by to uteklo do jezírka, nebo máte namysli něco jiného?
Umístění čerpadla v jezírku, 5.7.2012 Obsahuje fotku
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli je možné přemístit čerpadlo v jezírku z bodu 1 do bodu 2 (vím, že čerpadlo je třeba mít v největší hloubce, ale velmi výrazně by to pomohlo výkonu a kontrukci mého filtru)  Dotaz tedy zní:  Dá se to... celý příspěvek >
No čerpadlo nemám moc silné, utlačilo by ten sloupec vody? Nebo to vyjde pro to čerpadlo na stejno a je jendo jestli tlačí do výšky hadicí nebo zkrz vodní sloupec?
ještě jedna věc... přepad u mechanického filtru bude řešen tak, že když se ucpe, poteče rovnou do jezírka, blbě jsem to nakreslil. Tak mám v plánu zamezit tomu, aby se do kořenové čističky dostávala voda absolutně znečištěná
Mechanicko-kořenový filtr, 5.7.2012 Obsahuje fotku
Ahoj, pokusil jsem se nakreslit tento filr, takto bych si to představoval (nemám mnoho místa, proto musím udělat tu kořenovou čističku takhle na dvakrát) Jde mi hlavně o to aby to bylo co nejekonomičtější Rozměry nádrží budou podobné. odhadem 70-80cm... celý příspěvek >
Jaké rostliny do kořenového filtru, 4.7.2012
Pokud tedy orobinec není vhodný pro nedostatek živin v jezírku do kořenového filtru, jaké rostliny by jste doporučil osobně vy?
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika