|
Příspěvky uživatele - 219.11
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Filtrace po domácku - jak řešíte propojení filtračních nádrží?, 22.1.2013 Ahoj, mám v plánu udělat 3 komorovou filtraci. Nejlepší z důvodu místa by pro mě byli 3 sudy (každý o objemu 60l) jenže nevím, jak je mezi sebou propojit, jak to řešíte vy? nebo máte nějaký tip? Zase aby mě propojení těch tří sudů nevyšlo na několik... celý příspěvek > |  | Zazimování koi kaprů a mladých rybek, 5.10.2012 To nemusí být pravda, pohlavní zralost závisí na věku ne velikosti, pokud měl ryby v nevhodných podmínkách tak tak mu ty jeho 16cm koi můžou mít klidně 5 a víc let, takže se bez problémů můžou třít |  |
|  | Zazimování ryb, 26.9.2012 ještě dodatek, kapři nejsou z japonska ani jejich přímí příbuzní, jsou to klasický "euro koi" |  | Zazimování ryb, 26.9.2012 Já mám hloubku v jezírku cca 100cm a už 6 rok v něm zimuji a zatím bez problémů, až na jedno jaro, kdy se vyskytla krupička, ale jinak ok (za těch 6 let neumřela jediná ryba z důvodu špatného přezimování) Pravidelně zimuji 15-20 ryb ve... celý příspěvek > |  | Jak naučit koi a jesetera žrát z ruky?, 23.7.2012 Pěkné video a nádherní kapři, jen takový můj osobní názor. Myslím si, že nezáleží na tom jaká varianta kapra je "ochočenější", spíš má na to podle mě vliv stáří, předchozí zkušenosti s lidmi a i charakter ryby, vzhledem k tomu že jsem i rybář který... celý příspěvek > |  | Umístění čerpadla v jezírku, 8.7.2012 No to čerpadlo je momentálně v největší hloubce, ale je podloženo kanistrem, takže je zvedlý o cca 10cm nadednem, tudíš neleží v tom největším kalu |  | Umístění čerpadla v jezírku, 7.7.2012 No momentálně je v největší hloubce a pro jistotu ho mám na 10cm vysokém kanistru naplněném pískem, aby nebylo úplně na dně, takže ho mám přesunout na ten schod nebo ten kanistru bude stačit? |  | Umístění čerpadla v jezírku, 6.7.2012 Myslel jsem to tak, že se doporučuje, mít čerpadlo v nejvěrší hloubce, ale bylo by pro mě lepší ho mít v té mělčí části, protože budu budovat nový filtr a ten bude trochu víc vzdálený od jezírka.
Chci se zeptat ohledně té hadice, jak by to... celý příspěvek > |  | Mechanicko-kořenový filtr, 6.7.2012  Jezírk vypadá takto (2m šířka, 4m délka) sprejem jsem vyznačil, kam mám v plánu umístit kameny (silikonem je slepím k sobě a udělám ohrádu do které nasipu kačírek a zasázím rostilny) a za ně dát ty rostliny, a pak bych tam přidal tu kořenovou... celý příspěvek > |  | Mechanicko-kořenový filtr, 5.7.2012 Napadlo mě, že by to šlo vyřešit přepadama, který by spojovali ty dvě nádrže a kdyby se kořenovka ucpala, přepadem by to uteklo do jezírka, nebo máte namysli něco jiného? |  |
|  | Umístění čerpadla v jezírku, 5.7.2012  Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli je možné přemístit čerpadlo v jezírku z bodu 1 do bodu 2 (vím, že čerpadlo je třeba mít v největší hloubce, ale velmi výrazně by to pomohlo výkonu a kontrukci mého filtru) Dotaz tedy zní: Dá se to... celý příspěvek > |  | Mechanicko-kořenový filtr, 5.7.2012 No čerpadlo nemám moc silné, utlačilo by ten sloupec vody? Nebo to vyjde pro to čerpadlo na stejno a je jendo jestli tlačí do výšky hadicí nebo zkrz vodní sloupec? |  | Mechanicko-kořenový filtr, 5.7.2012 ještě jedna věc... přepad u mechanického filtru bude řešen tak, že když se ucpe, poteče rovnou do jezírka, blbě jsem to nakreslil. Tak mám v plánu zamezit tomu, aby se do kořenové čističky dostávala voda absolutně znečištěná |  | Mechanicko-kořenový filtr, 5.7.2012  Ahoj, pokusil jsem se nakreslit tento filr, takto bych si to představoval (nemám mnoho místa, proto musím udělat tu kořenovou čističku takhle na dvakrát) Jde mi hlavně o to aby to bylo co nejekonomičtější Rozměry nádrží budou podobné. odhadem 70-80cm... celý příspěvek > |  | Jaké rostliny do kořenového filtru, 4.7.2012 Pokud tedy orobinec není vhodný pro nedostatek živin v jezírku do kořenového filtru, jaké rostliny by jste doporučil osobně vy?
|  |
 |
|
|
|