|
Příspěvky uživatele - 225.163
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Oddělení vody od hrubších nečistot v jímce na zalévání, 8.7.2012 No já mám závlahový systém od Gardeny. Co mám známé, co dělají zahrady a závlahy, tak říkají, že to je levný šmejd. Přitom když porovnávám automatickou trysku gardeny a jiných výrobců, těch profi, tak je úplně, ale úplně stejná a některé díly jsou... celý příspěvek > |  | Ještěrka obecná, 3.7.2012 Na "Za plotem" koukáme pravidelně jednou týdně - oblíbený film dětí. Nicméně jsem si tak trochu sobecky chtěl urvat kus té přírody také pro sebe. Lidé chovají živočichy v malých bedýnkách, akváriích,... tak mi přijde, že těch 500M2 by jim... celý příspěvek > |  |
|  | Ještěrka obecná, 3.7.2012 Dobrý den.
Chtěl bych se zeptat na Vaše zkušenosti s ještěrkami. Máme malou zahrádku 500M2 založenou před asi 4mi lety, nicméně máme na tak malém prostoru celkem rozsáhlou skalku. Každý rok na jaře jsme v ní měli spoustu ještěrek. Bohužel se k... celý příspěvek > |  |
|
|
|