Příspěvky uživatele - 5.149

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ako spravne pestovat planty rajcin?, 13.3.2013
Nečekal bych a pikýroval postupně (to je další výhoda kelímků). Sazenička vhodná k pikýrování má rozevřené, vodorovně posazené děložní lístky.          Mr Big
Mrazy v březnu 2013, 13.3.2013
Paní Ivap já si myslím, že nadávat na počasí, že mně to neroste, že se mně něco nepovedlo není nic nenormálního stejně jako používat hovorovou řeč v psané formě. Jinak mám docela rád i ironické poznámky pana PP ale málokdy na ně reaguji- je to... celý příspěvek >
Ako spravne pestovat planty rajcin?, 13.3.2013
Opravdu bych Vám doporučil, jak již zde někdo napsal, používat ve fázi přeszování jednotlivé kelímky. I když se to nezdá, tak se s nimi daleko lépe manipuluje i při výsadbě. K tomu přesazování- já vyberu semenáčky i s hlínou například na noviny,... celý příspěvek >
Ako spravne pestovat planty rajcin?, 13.3.2013 Obsahuje fotku
Souhlasím s paní 242.34, přesadil bych sazeničky a dal je naparapet. Já pikýruji vyklíčené rostlinky do kelímků od kávy z automatu - čtyři do jednoho kelímku. Jak povyrostou tak je dávám do těchto kelímků jednotlivě i s kořenovým balem.Za oknem mám... celý příspěvek >
Vadnou sazenice, 12.3.2013
Správné rozhodnutí.                  Mr Big
Ako spravne pestovat planty rajcin?, 11.3.2013
Chce to světlo a zas světlo. Dejte to na parapet, co nejblíže k oknu. Je třeba si uvědomit, že úbytek světla se zvyšováním vzdálenosti od okna je velký (osvětlení ubývá se čtvercem vzdálenosti). Teplota 18 °C je dobrá. Sazenice nehnojím- hnojivo je... celý příspěvek >
Ředkvičky, 11.3.2013
Tipnul bych si, že z ředkviček nebude nic, aniž vytvoří bulvičku, tak půjdou do květu.            Mr Big
Pěstujete rajčata, případně okurky, ve skleníku?, 8.3.2013
Budu rád, pokud Vám tyto spirály budou sloužit. Musím si také nechat ještě nějaké natočit. Přeji pěkný den.                         Mr Big
Rajčata + papriky + okurky ve skleníku, 7.3.2013
A jaká čerstvá zelenina je v zimě jako ze zahrádky v létě?                Mr Big
Ako spraviť skleník z PE fľiaš?, 7.3.2013 Obsahuje fotku
Tak jsem to včera nainstaloval na lodžii (jihozápad) a začal jsem měřit teploty.            Mr Big
Klíčení paprik, 7.3.2013
Vzhledem k tomu, že jsem vysel 5 odrůd (celkem 16 semínek) a vzhledem ke klíčivosti, kterou zde deklarovala paní Renata, budu mít asi sazeniček víc než budu mít místa pro předpěstování za oknem. A tak od každé odrůdy jedna sazenička samostatně do... celý příspěvek >
Rajčata + papriky + okurky ve skleníku, 7.3.2013
Bez mučení se přiznám, že jsem čech (i když člověk nikdy neví  ) a jím španělská rajčata. Jen poměr cena chuť se mi zdá dost velký. Kdyby byly levnější, tak bych je jedl ještě víc. Zdravím Miky (ho) a doufám, že je jí (jemu) po této diskuzi... celý příspěvek >
Návod na dávkování hnojiva, množství podle národnosti?, 6.3.2013
Já tam vidím u jednoho na 1 m2 a u druhého na 10 m2. Ale možná blbě vidím.              Mr Big
Klíčení paprik, 6.3.2013
Paní Renato, až když jsem viděl ty Vaše vyseté lilky, tak jsem si uvědomil, že vzhledem k dlouhé vegetační době lilku moc váhám. Tak je dnes taky vyseji.            Mr Big
Klíčení paprik, 5.3.2013
Bohužel to nám teď, když máme koupená semena nepomůže. Za zkoušku už nic nedáme.              Mr Big
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika