|
Ako spravne pestovat planty rajcin?, 13.3.2013 Nečekal bych a pikýroval postupně (to je další výhoda kelímků). Sazenička vhodná k pikýrování má rozevřené, vodorovně posazené děložní lístky.
Mr Big |
 |
Mrazy v březnu 2013, 13.3.2013 Paní Ivap já si myslím, že nadávat na počasí, že mně to neroste, že se mně něco nepovedlo není nic nenormálního stejně jako používat hovorovou řeč v psané formě. Jinak mám docela rád i ironické poznámky pana PP ale málokdy na ně reaguji- je to... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Ako spravne pestovat planty rajcin?, 13.3.2013 Opravdu bych Vám doporučil, jak již zde někdo napsal, používat ve fázi přeszování jednotlivé kelímky. I když se to nezdá, tak se s nimi daleko lépe manipuluje i při výsadbě. K tomu přesazování- já vyberu semenáčky i s hlínou například na noviny,... celý příspěvek > |
 |
Ako spravne pestovat planty rajcin?, 13.3.2013  Souhlasím s paní 242.34, přesadil bych sazeničky a dal je naparapet. Já pikýruji vyklíčené rostlinky do kelímků od kávy z automatu - čtyři do jednoho kelímku. Jak povyrostou tak je dávám do těchto kelímků jednotlivě i s kořenovým balem.Za oknem mám... celý příspěvek > |
 |
Vadnou sazenice, 12.3.2013 Správné rozhodnutí.
Mr Big |
 |
Ako spravne pestovat planty rajcin?, 11.3.2013 Chce to světlo a zas světlo. Dejte to na parapet, co nejblíže k oknu. Je třeba si uvědomit, že úbytek světla se zvyšováním vzdálenosti od okna je velký (osvětlení ubývá se čtvercem vzdálenosti). Teplota 18 °C je dobrá. Sazenice nehnojím- hnojivo je... celý příspěvek > |
 |
Ředkvičky, 11.3.2013 Tipnul bych si, že z ředkviček nebude nic, aniž vytvoří bulvičku, tak půjdou do květu.
Mr Big |
 |
Pěstujete rajčata, případně okurky, ve skleníku?, 8.3.2013 Budu rád, pokud Vám tyto spirály budou sloužit. Musím si také nechat ještě nějaké natočit. Přeji pěkný den.
Mr Big
|
 |
Rajčata + papriky + okurky ve skleníku, 7.3.2013 A jaká čerstvá zelenina je v zimě jako ze zahrádky v létě?
Mr Big |
 |
Ako spraviť skleník z PE fľiaš?, 7.3.2013  Tak jsem to včera nainstaloval na lodžii (jihozápad) a začal jsem měřit teploty.
Mr Big
|
 |
|
 |
Klíčení paprik, 7.3.2013 Vzhledem k tomu, že jsem vysel 5 odrůd (celkem 16 semínek) a vzhledem ke klíčivosti, kterou zde deklarovala paní Renata, budu mít asi sazeniček víc než budu mít místa pro předpěstování za oknem. A tak od každé odrůdy jedna sazenička samostatně do... celý příspěvek > |
 |
Rajčata + papriky + okurky ve skleníku, 7.3.2013 Bez mučení se přiznám, že jsem čech (i když člověk nikdy neví ) a jím španělská rajčata. Jen poměr cena chuť se mi zdá dost velký. Kdyby byly levnější, tak bych je jedl ještě víc. Zdravím Miky (ho) a doufám, že je jí (jemu) po této diskuzi... celý příspěvek > |
 |
Návod na dávkování hnojiva, množství podle národnosti?, 6.3.2013 Já tam vidím u jednoho na 1 m2 a u druhého na 10 m2. Ale možná blbě vidím.
Mr Big |
 |
Klíčení paprik, 6.3.2013 Paní Renato, až když jsem viděl ty Vaše vyseté lilky, tak jsem si uvědomil, že vzhledem k dlouhé vegetační době lilku moc váhám. Tak je dnes taky vyseji.
Mr Big |
 |
Klíčení paprik, 5.3.2013 Bohužel to nám teď, když máme koupená semena nepomůže. Za zkoušku už nic nedáme.
Mr Big |
 |