Příspěvky uživatele - 5.149

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pěstování rajčat 2013, 22.3.2013
pro Staniol: omlouvám se že jsem nereagoval, byl jsem zaneprázdněn jinou činností. Odpověď jste jistě dostal od ostatních.              Mr Big
Paradajky - skorý výsev, množenie odrezkami, 19.3.2013
Já jsem ho loni neměl, budu hodnotit až letos.  Mr Big
Paradajky - skorý výsev, množenie odrezkami, 19.3.2013
Mám stejnou zkušenost s mými přezimovanými a klonovanými rostlinami Philovy. Letos na podzim to rošířím o Tomatoberry, Datterino, Sladkou děvočku a ten Finik oranževyj. Zkusím taky rozřezávat celé rostliny.          ... celý příspěvek >
Paradajky - skorý výsev, množenie odrezkami, 18.3.2013
Děkuji, to je přesně to co jsem chtěl vědět.              Mr Big
Paradajky - skorý výsev, množenie odrezkami, 18.3.2013
Jako ilustrační fotky to úplně stačí (já fotím také pouze mobilem a fotoaparát si již nebudu pořizovat). Pro mne je překvapením, že jsou to opravdu rostlinky z řízků. Mám tomu rozumět tak, že rostlinku v určité fázi rozřežete na řízky (prakticky s... celý příspěvek >
Jaká budete pěstovat rajčata v roce 2013?, 17.3.2013
Gunnar Sk- Tomatovillan?             Mr Big
Ulehla vyklicena rajcata, 16.3.2013
I nadále si myslím, že nepřitisknout zeminu k sazenici není žádná chyba, stejně tak jako zeminu přitisknout. Nejsem si vědom, že bych včera někde psal, že zeminu  k sazeničkám přitlačuji. 13.3.2013 jsem napsal: ...chytnu rostlinku za jeden z... celý příspěvek >
Jaká budete pěstovat rajčata v roce 2013?, 16.3.2013
To je i můj případ. Moc pěkně napsáno.          Mr Big
Ulehla vyklicena rajcata, 15.3.2013
Paní Renato, vím, že můj dotaz je trochu mimo, ale. Budete zkoušet ty padlé rostlinky znovu zakořenit jako rajčata? Zajímal by mne výsledek.                            Mr... celý příspěvek >
Ulehla vyklicena rajcata, 14.3.2013
Také ho mám poprvé. Ať nám chutná.                       Mr Big
Ulehla vyklicena rajcata, 14.3.2013
Pane Jaroslave, opravdu nechápu proč bodu 1) a 2) říkáte chyby, když tyto nemají žádný vliv na vypěstování sazenic. Já nemám v kelímcích takové velké díry (mám 20 x menší) a zeminu k sazenicím nepřitiskuji (jen přeliji vodou) a přesto si myslím, že... celý příspěvek >
Ulehla vyklicena rajcata, 14.3.2013 Obsahuje fotku
Asi je to o tom, že sazeničky se nepovedly. Nic Vám nebrání, abyste se je pokusil zachránit, ale já bych doporučil vyset si novou várku semen třeba jen do kelímku. Času je dost. Já preferuji tento způsob: Na zalitý substrát (v kelímku, pařeništi-... celý příspěvek >
Pěstování rozmarýnu, 13.3.2013
Asi to opravdu chce těch pět šest stupňů v zimě, občas zalít. Jinak to nemá asi cenu. To je také má zkušenost.               Mr Big
Ako spravne pestovat planty rajcin?, 13.3.2013
A s tou vatou to dáte na zahradu?
Která odrůda rajčat do skleníku, 13.3.2013
Mluvíte zde o foliáku, ale nikdo nevíme jak vypadá.  Je důležité jak půjde větrat pokud bude venku třicet i více °C. Pokud s větráním nebude problém, tak si tam dejte jakákoliv rajčata.             Mr Big
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika