Příspěvky uživatele - 5.149

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mšice na paprikách?, 1.5.2013 Obsahuje fotku
Nějaké obrázky škůdců paprik.                          Mr Big
Čerň rajčatová, 30.4.2013 Obsahuje fotku
Asi něco z tohoto nebo něco podobného.                  Mr Big
Rajče Principe Borghese, 26.4.2013
Ale já je ničím nekrmím. Na jaře dostanou trochu kompostu a dřevěného popele a to je vše.  Z čeho by pak ty dva metry vyrostly?                     Mr Big
Rajče Principe Borghese, 25.4.2013
Nemám strach. Pěstoval jsem je i loni jako keříčková(část).                    Mr Big
Tak jsem si to jen myslel, že jsem o tom už psal. Nenašel jsem to.            Mr Big
Někde na jiném vlákně jsem už jistě psal, že se to nepovedlo, ale budu to letos zkoušet znovu.Omezím zálivku a přidám hodně draslíku. Budu pěstovat jen jako keříčková bez vyštipování. Asi je potřeba, aby rajčata neměla v sobě tolik vody. Snad to... celý příspěvek >
Obří masitá rajčata, 24.4.2013
Taky jsem to dnes chystal, ale nestíhám. Ještě, že mám na zítra pozvaného brigádníka- syna. Já budu sázet až 8.května až budu znát předpověď na zmzlíky. Jinak mám už 16 rajčat zasazených (mám možnost chránít je okny.. At´ nám to roste.  ... celý příspěvek >
Obří masitá rajčata, 21.4.2013
To jste mohla dát víc těch semen (na podzim jich budu mít jistě dost) aby byla jistota. Jinak keříčková rajčat vysetá v této době to jistě zvládnou               Mr Big
Jaká budete pěstovat rajčata v roce 2013?, 20.4.2013
Nevyštipuje, ale je to pěkná a úrodná kytka.                      Mr Big
Postřik boraxem a rajčata, 19.4.2013
Máte pravdu, rajče není meruňka. Ale stále zůstává otázkou, jestli to může lépe fungovat u meruňky nebo u rajčete. Pokud si dobře pamatuji, tak v té diskuzi zaznělo tvrzení, že to funguje u viné révy, a že to bylo odzkoušeno i u plodové zeleniny. Jak... celý příspěvek >
Pěstování rajčat 2013, 19.4.2013
Tak jsem to nevydržel, a včera jsem vysadil šestnáct sazenic rajčat (6x Stupické rané, 1x Stupické skleníkové, 1x Stupické rané naroubované na Stupické skleníkové, 2x Start, 2x Finik oranževyj, 1x Datterino, 1x Sladkaja děvočka,1x Beefmaster a 1x... celý příspěvek >
Postřik boraxem a rajčata, 19.4.2013
Někdy v květnu loňského roku proběhla na tomto webu zajímavá diskuze o ochraně květů ovocných stromů a obecně rostlin proti teplotám pod bodem mrazu za použití postřiku bórem. Protože mne tento problém zajímá, tak jsem se rozhodl, že provedu takový... celý příspěvek >
Ako spraviť skleník z PE fľiaš?, 16.4.2013 Obsahuje fotku
Celý březen a počátek měsíce dubna byl chladný a zejména nesvítilo slunce, takže jsem naměřil kulo ferdo. Dnes jsem se k tomuto projektu vrátil, vysadil jsem jedno Stupické a doufám, že něco naměřím, a že nebude zase stále teplo, nějaký ten mrazík by... celý příspěvek >
Čerpadlo vs. vodárna vs. automat, 16.4.2013
Odešla mně pumpa na vrtané studni 13 m hluboké. Tak jsem se rozodl mechanizovat si zdroj vody. Koupil jsem si generátor na 220 V s dvoutaktním motorem (3000,- Kč) a membránové čerpadlo ROB 2 za 2550,- Kč (něco jako Malyš ale české výroby). Nabízí k... celý příspěvek >
Obří masitá rajčata, 14.4.2013
Já jsem si udělal takové klece z odpadového kovového materiálu, ale přesto to Šejka chytlo i když neležel na zemi. Ale to je jen má zkušenost. Pokud vím tak si ho někteří zde na webu velmi chválí.              ... celý příspěvek >
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika