Příspěvky uživatele - 5.149

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ruční pumpa, 27.5.2013
Pokud je pumpa vpořádku, tak voda vyteče jen po otvor (ev. po kohout)               Mr Big
Ruční pumpa, 27.5.2013
Já odšroubuji zátku, podívám se dovnitř a vidím, že se jedná o průměr úplně jiné kategorie než je Js 6/4"  trubky. Výkresy nepotřebuji.                              ... celý příspěvek >
Ruční pumpa, 27.5.2013
A co voda ve stojanu? Ten je taky 6/4 "?.                         Mr Big
Rajčata ve skleníku - plíseň, 27.5.2013
Není plíseň jako plíseň. Bylo by třeba nějaké foto.                              Mr Big
Ruční pumpa, 27.5.2013
Nevím jak jste přišel na ty dva litry, ale já musím cca 7 x pumpnout, aby mně tekla voda (a to mám deklarovaný výkon cca 0,46 litru/zdvih). Mívali jsme doma studnu 6 m hluboku, kopanou, měli jsme tam také jen dírku, ale vždy v létě jsme ji ucpávali... celý příspěvek >
Ruční pumpa, 26.5.2013
Tak tomu už vůbec nerozumím. Já jsem montoval pumpu před 18 lety a firma Pumpa a.s. mi ji dodala včetně tohoto jak píšete pidi kohoutku. Já jsem s ním spokojený. Na zimu otevřu, na léto uzavřu. Pokud je otevřen, tak musím udělat 7-8 tahů než mně... celý příspěvek >
Jaká budete pěstovat rajčata v roce 2013?, 26.5.2013
Nesledoval jsem to, až půjdu na zahradu tak se podívám.                       Mr Big
Slimáci a měděné pásky, 26.5.2013
Používám ho také každý den, při diskuzích na Tomatoville. Chce to jen, aby Vám ho někdo nastavil na Googlu. Já tomu nerozumím, tak mně to nastavil syn. Za těch čtyřicet let už jsem také všechno zapoměl. Horší je to, když chci napsat nějaký příspěvek,... celý příspěvek >
Slimáci a měděné pásky, 26.5.2013
Přečtěte si něco na téma slimáci a měděný drát.                Mr Big
Ruční pumpa, 25.5.2013
Paní Lenko, jen dvě připomínky (pokud jste ještě vůbec na příjmu): 1. Je páka na stojanu opravdu úplně nepohyblivá? 2.před tím, než začnete s pumpou něco podnikat, změřte si olovnicí, kolik je opravdu ve studni vody.      ... celý příspěvek >
Ruční pumpa, 25.5.2013
Já tomu nerozumím, ale pumpu standart jsem si s kolegy instaloval sám. A budu si ji likvdovat také sám včetně instalace čerpadla a ostatního potřebného. To je vše.                      Mr... celý příspěvek >
Ruční pumpa, 25.5.2013
Pokud jde o náhradní díl- válec a píst tak to stojí v Pumpě cca 1500,- Kč.                            Mr Big
Zaštipovat cherry rajčata?, 24.5.2013
Farma Stekovics je takový rajčatový Disneyland pro milovníky rajčat.
Rajčata ze středozemí, 19.5.2013
Ano, je to opravdu to o čem píše vronal a jsou to Ramalet, Malorca a nějaké cherry.Naploi je keříčkové rajče, kbelík by mohl stačit 10 l, možná i 5l. Já jsem ho měl venku, cca 70 cm vysoké, do šířky tak 40x 40 cm. Je třeba nějak řešit ohrádku nebo... celý příspěvek >
Rajčata ze středozemí, 19.5.2013
Tak jsem se mrknul na ty rajčátka ze Středozemí co jsem vysel 4.května. Mají se čile k světu a je mně jasné, že úroda ještě letos bude. Našel jsem pro ně dokonce i místo na zahradě po vymrznutých ostružinách. Už se těším jak je budu... celý příspěvek >
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika