Příspěvky uživatele - 78.100

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ako zazimovat a rozmnozit muskaty?, 8.11.2011 Obsahuje fotku
Aoj velmi pekne by som poprosil o radu. Mam tento rok mimoriadne pekne klasicke muskaty. Chcel by som tieto dobre prezimovat a preto som potreboval poradit ci ich mam ked som ich dal v chodbe cinziaku za okno nejako preriedit /su teraz bohate osadene... celý příspěvek >
Zhanam foto kominovej hlavice na zahradny krb s ochranou proti iskram, 14.10.2011
dakujem, pozrel som si vas obrazok, chcem sa spytat tie iskry nevyletuju zboku?
Zhanam foto kominovej hlavice na zahradny krb s ochranou proti iskram, 12.10.2011
Dobry den, nechal som si postavit zahradny krb. Kedze krb sa nachadza v pergole so zahradnym sedenim,  umiestnenej v borovicovom lese a otvor pre komin je vyrezany v streche s Lexanom potreboval by som poradit ako nechat vyrobit hlavicu na... celý příspěvek >
Ma zmysel umele opelovanie stetcom kvetov na patizone a tekvici?, 24.7.2011
ahoj chcel by som sa spytat mam bohate nasadene kvety na patizone a tekviciach. 90% vsak tychto odkvitnea opadne bez toho aby sa nasadil plot.  Je to normalne? Chcem sa spytat nema niekto skusenosti ze by som tieto kvety medzi kvetmi... celý příspěvek >
Choroba na previslom muskate, 24.7.2011 Obsahuje fotku
Zdravim, neviem co napadlo moje muskaty ale pomaly prestali kvitnut a listy akoby usychali, vid obrazok, neporadi niekto co s tym, cim to postriekat? Muskaty polievam vacsinou pravidelne a raz za mesiac pridavam do zalievky hnojivo na muskaty. Volnym... celý příspěvek >
Skvrny na travniku, 28.5.2011 Obsahuje fotku
dobry den na mojom travniku ktory som na jar prerezal, je pohnojeny a pravidelne zalievany automatickou zavlahou skoro rano a vecer sa objavili ohranicene skvrny, miesta ako keby plesen. Neporadite co s tym? Dakujem J
Lze rozpoznat tyčková a keříková rajčata, 28.5.2011
neporadite prosim ako pestovat tie krickove odrody? Je lepsie dat k nim kolik? Do akej vysky ich mam nechat rast? Takze krickove nezastipovat, ze?
Da sa pouzit nejaky postrik na ochranu mladych rastlin?, 28.5.2011
Ahoj velmi pekne by som poprosil o radu. Na mojej zahradke na Zahori s piescitou podou kde mam nasadene planty rajcin, paprik, kalerabu, kapusty, mrkvu, vnatovy petrzlen, rukolu, salat, cibulu cesnak sa mi medzi zasadenymi rastinkami... celý příspěvek >
Ako spravne pestovat uhorky?, 28.5.2011
tak som spravil jarok, do neho dal konsky hnoj na neho mensiu vrstvu hliny a do toho semienka uhoriek. Uhorky krasne rastu -:) Dakujem za pomoc 
Lze rozpoznat tyčková a keříková rajčata, 28.5.2011
to je sice pekne ale ja to uz mam pomiesane, takze neporadi niekto podla coho to uz teraz odlisit?
Lze rozpoznat tyčková a keříková rajčata, 27.5.2011
zdravim, ten isty problem mam aj. Syn mi doniesol planty rajcin, ktore dokladne pomiesal takze teraz neviem co je krickove a co kolikova rajcina. Niekde som pocul ze sa to da rozoznat podla listov.  Rajciny som vysadil pred dvomi dnami a... celý příspěvek >
Kolko nechat plodov na mladej jabloni a ako sa o ne starat?, 17.5.2011
ja sa zial v strihani stromov vobec nevyznam. Na jar som si zavolal miestneho domorodca ktory mi povedal ze strihat netreba. Ale teraz sa uz asi neda, ze?
Kolko nechat plodov na mladej jabloni a ako sa o ne starat?, 16.5.2011
je to asi postrekom nasiel som na nom vosky tak som ho rano postriekal Vektafitom. Takze necham na nom 3 plody, uvidime. Este sa chcem spytat treba vobec a kedy a cim tieto, mlade stromceky hnojit?  Ja som mu v aprili do pody ku korenom zapravil... celý příspěvek >
Zltne mi cibula a cesnak, co s tym?, 16.5.2011
myslite plesen sneznu /Pleseň snežná (Fusarium nivale) /? Ta sa predsa da postriekat napr.Quadrisom
Po hnojeni mi vznikli na travniku vyrazne pasy, 16.5.2011
tie pruhy su dost vyrazne tak by sa mi to asi malo podarit, tiez si pamatam na aku velkost som mal nastaveny ten vozik. Len teraz neviem ci mam este raz pohnojit bledozelene alebo tmavozelene pasy.
Další diskuze:  1112131415  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika