|
Husqvarna 555, 562 XP, 22.12.2012 Zdravim chlapi, rozjeli jste tu takovy tema, ze mi jeste cvakaj zuby po jeho precteni, zvlaste u kolegy 1,46 u ktereho jsem pozoroval cely vyvoj a sblizeni s pilkou.Je to mazec asi se nekde maloucko stala chybicka ve vyvoji a vyrobe kterou je treba... celý příspěvek > |
 |
Třešeň Regina v roce 2012, 12.12.2012 Reginu máme od loňska. Zatím jsme sní spokojeni pěkně a zdravě roste.Na podzim byla napadena houbou Blumeriella jaapi a zdá se že to ustála dobře.Plody zatím žádné. |
 |
|
 |
Husqvarna 555, 562 XP, 14.11.2012 Dobry vecer tak jsem tu s prvnimi dojmy s noveho stroje dopadlo to se mnou na konec nad ocekavani a rady kolegu na foru jinak, na 560 si budu muset pockat.Nakonec me vydesili opet zkusenosti kolegu s 560 pracujicich stejna zavada... celý příspěvek > |
 |
Maliny, 24.10.2012 No vidíte a já měl za to, že prvním rokem to bude slabší.Dobrá zpráva. |
 |
Husqvarna 555, 562 XP, 26.9.2012 Nu co dodat tohle srovnani mluvi dost jasne, dekuji.Je to tu pekne popsane a porovnane.Hledal jsem takovy ten zlaty stred v pomeru vaha a vykon abych se nemusel tahat se zbytecnymi kily na vic a vykon/spolehlivost v masine byli asi... celý příspěvek > |
 |
Husqvarna 555, 562 XP, 23.9.2012 Dobry vecer, dekuji za blizsi rozbor, porovnaval jsem udaje jen co je v katalogu a tam to vypadalo, ze 562 ma jen vetsi filtr coz se mi libi.Proto jsem vyzvidal u zkusenejsich kolegu.Vcera jsem byl u mych servisaku, musim je pochvalit pac se o... celý příspěvek > |
 |
Meruňka Orangeret a Tomcot, 18.9.2012 Zaujala mne meruňka Orangeret a známí mi doporučil meruňku Tomcot.Jak se jeví tyto dvě odrůdy vám v okrajovích oblastech. |
 |
Husqvarna 555, 562 XP, 17.9.2012 Dobry den, mam dotaz k učastniku 1,46 jste asi jedinny na foru ktery delal s obema pilama jak s 560 tak 562xp.Pracuju na druhe strane kopce co Vy, v ČNP Šumava mam 2x HQ372xp a jednu 357xp U 372xp jsem dopadl stejne jako jste popisoval Vy a padla na... celý příspěvek > |
 |
Broskvoň Inka, 11.7.2012 Nic bych nezatracoval. Vzpomeňte jaká byla zima, jaro a potom ty sucha do toho.Není se čemu divit, že toho spoustu pomrzlo nebo že je slabá úroda.Nezbývá nám než věrit, že se to nebude dlouho opakovat.Inka zatím zdraví růst a úplně bez mšic. |
 |
Broskvoň Inka, 8.7.2012 To máte pravdu na počasí bude nejvíc záležet, ale to je vždycky.V loni se u nás udělali krásné veliké redhávenky, ale v chuti nic moc díky dešťům.To samé i angrešty. Letos angrešty luxus veliké a výborné. |
 |
|
 |
Meruňky Pincot a Kioto, 6.7.2012 Tak naroubovat opylovače kvetoucího ve stejnou dobu. |
 |
Třešeň Regina, 5.7.2012 Dobrý den pane Vinšálku nezkusil by jste udělat nějakou fotku plodů Reginy ať se také pokocháme.Děkuji. |
 |
Broskvoň Inka, 5.7.2012 Jak se zatím jeví tato odrůda.Nedávno jsem jí vysadil (Kontejnerovaná)a zdá se že se pěkně ujala. Dokonce už pěkně roste.Tak jsem zvědavý jaké má plody, i když to si budu muset ještě počkat. |
 |
Meruňky Pincot a Kioto, 5.7.2012 Pokud máte vedle sebe Pincot aTomcot, a pokud kvetou nastejno, tak by to mělo stačit.Alespoň doufám. |
 |
Meruňky Pincot a Kioto, 5.7.2012 Nejsem žádný velký pěstitel meruněk dík nadmořské výšce.Spíš ze zvědavosti jsem dal Pincot a Kioto, ale co jsem se zde dočetl tak většina meruněk je částečně samosprašná.Tak že je dobré aby v blízkosti byla jiná meruňka a pak by neměl být problém v... celý příspěvek > |
 |