Příspěvky uživatele - 230.134

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Husqvarna 555, 562 XP, 22.12.2012
Zdravim chlapi, rozjeli jste tu takovy tema, ze mi jeste cvakaj zuby po jeho precteni, zvlaste u kolegy 1,46 u ktereho jsem pozoroval cely vyvoj a sblizeni s pilkou.Je to mazec asi se nekde maloucko stala chybicka ve vyvoji a vyrobe kterou je treba... celý příspěvek >
Třešeň Regina v roce 2012, 12.12.2012
Reginu máme od loňska. Zatím jsme sní spokojeni pěkně a zdravě roste.Na podzim byla napadena houbou Blumeriella jaapi a zdá se že to ustála dobře.Plody zatím žádné.
Husqvarna 555, 562 XP, 14.11.2012
Dobry vecer tak jsem tu s prvnimi dojmy s noveho stroje dopadlo to se mnou na konec nad ocekavani a rady kolegu na foru jinak, na 560 si budu muset pockat.Nakonec me vydesili opet zkusenosti kolegu s 560 pracujicich stejna zavada... celý příspěvek >
Maliny, 24.10.2012
No vidíte a já měl za to, že prvním rokem to bude slabší.Dobrá zpráva.
Husqvarna 555, 562 XP, 26.9.2012
Nu co dodat tohle srovnani mluvi dost jasne, dekuji.Je to tu pekne popsane a porovnane.Hledal jsem takovy ten zlaty stred v pomeru vaha a vykon abych se nemusel tahat se zbytecnymi kily na vic a vykon/spolehlivost v masine byli asi... celý příspěvek >
Husqvarna 555, 562 XP, 23.9.2012
Dobry vecer, dekuji za blizsi rozbor, porovnaval jsem udaje jen co je v katalogu a tam to vypadalo, ze 562 ma jen vetsi filtr coz se mi libi.Proto jsem vyzvidal u zkusenejsich kolegu.Vcera jsem byl u mych servisaku, musim je pochvalit pac se o... celý příspěvek >
Meruňka Orangeret a Tomcot, 18.9.2012
Zaujala mne meruňka Orangeret a známí mi doporučil meruňku Tomcot.Jak se jeví tyto dvě odrůdy vám v okrajovích oblastech.
Husqvarna 555, 562 XP, 17.9.2012
Dobry den, mam dotaz k učastniku 1,46 jste asi jedinny na foru ktery delal s obema pilama jak s 560 tak 562xp.Pracuju na druhe strane kopce co Vy, v ČNP Šumava mam 2x HQ372xp a jednu 357xp U 372xp jsem dopadl stejne jako jste popisoval Vy a padla na... celý příspěvek >
Broskvoň Inka, 11.7.2012
Nic bych nezatracoval. Vzpomeňte jaká byla zima, jaro a potom ty sucha do toho.Není se čemu divit, že toho spoustu pomrzlo nebo že je slabá úroda.Nezbývá nám než věrit, že se to nebude dlouho opakovat.Inka zatím zdraví růst a úplně bez mšic.
Broskvoň Inka, 8.7.2012
To máte pravdu na počasí bude nejvíc záležet, ale to je vždycky.V loni se u nás udělali krásné veliké redhávenky, ale v chuti nic moc díky dešťům.To samé i angrešty. Letos angrešty luxus veliké a výborné.
Meruňky Pincot a Kioto, 6.7.2012
Tak naroubovat opylovače kvetoucího ve stejnou dobu.
Třešeň Regina, 5.7.2012
Dobrý den pane Vinšálku nezkusil by jste udělat nějakou fotku plodů Reginy ať se také pokocháme.Děkuji.
Broskvoň Inka, 5.7.2012
Jak se zatím jeví tato odrůda.Nedávno jsem jí vysadil (Kontejnerovaná)a zdá se že se pěkně ujala. Dokonce už pěkně roste.Tak jsem zvědavý jaké má plody, i když to si budu muset ještě počkat.
Meruňky Pincot a Kioto, 5.7.2012
Pokud máte vedle sebe Pincot aTomcot, a pokud kvetou nastejno, tak by to mělo stačit.Alespoň doufám.
Meruňky Pincot a Kioto, 5.7.2012
Nejsem žádný velký pěstitel meruněk dík nadmořské výšce.Spíš ze zvědavosti jsem dal Pincot a Kioto, ale co jsem se zde dočetl tak většina meruněk je částečně samosprašná.Tak že je dobré aby v blízkosti byla jiná meruňka a pak by neměl být problém v... celý příspěvek >
Další diskuze:  1234  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika