|
Příspěvky uživatele - 25.52
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Poradte co se švestkou,děkuji, 1.7.2012 Peckoviny se řežou zásadně na jaře a v létě - stříhejte hned, pak ošetřit (vosk, nátěr...). J. |  | Problémy s listy u cukety, 1.7.2012 Panašované listy jsou u cuket normální - toto se mi zdá už moc, ale mladé listy jsou v pořádku? Nasazují plody? Pak bych se nebál napadené čepele odstranit (do 30%).
Já začínám sklízet, u Prahy nic zvláštního nevidím. J. |  |
|  | Herbicidy na zahradě aneb Konec rajčat v Čechách?, 1.7.2012 Věnuji se zahrádkaření asi 60 let, nejprve s odporem podle příkazů otce, později mě moje zahrada chytla a kompost byl vždy základem a jednou z prvních prací. Nyní mám zahradu 35a, ovocný sad a zeleninové záhony, pár okrasných dřevin atd.
V těchto... celý příspěvek > |  | Teska, Fenix, Harbinger, Dixired, Favorita Morettini 3, 1.7.2012 V pomologii je Dixired popsán podrobně - květy jsou jasně zvonkovité - na reklamaci je už teď asi pozdě?
V Pomologickém atlasu 1 (Kutina a kol., ZN Brázda Praha 1991) je podrobně probrána problematika původu broskvoní, typy květů a pěkné... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|