Příspěvky uživatele - 170.180

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Výška stromů, 2.3.2015
Dobrý den, to je přesně to, co jsem se chtěl dozvědět i s obrázkem :), mnohokrát vám děkuji za reakce. Lukáš
Výška stromů, 2.3.2015
mám v plánu každý stromek chránit králičím pletivem, co do možná největší výšky. Oplotit pozemek nemohu z důvodu umístění v CHKO s vyšším stupněm chránění. Je mi jasné, že v mých podmínkách, bude strom růst méně, než někde v úrodné půdě v nižšších... celý příspěvek >
Výška stromů, 2.3.2015
A právě proto by mě zajímala přibližná konečná výška stromů na těchto podnožích. Lukáš
Výška stromů, 2.3.2015
Jedná se o slabě svažitý pozemek (severní svah), je to hned za zahradou, neoploceno, ze tří stran volný přístup z okolních pasek a lesíku, ze severní strany mírně chráněno starou hrází, zarostlou plevelenatými dřevinami, které budu pročišťovat. Zdroj... celý příspěvek >
Výška stromů, 2.3.2015
Dobrý den, jsem v ovocnářství začátečník a chystám se vysadit menší sad o 40 stromech s co největší skladbou ovoce, abych měl trochu ze všeho. Ještě dodám, že se jedná o podhorskou oblast s celodenním osluněním v nadmořské výšce 560 m. A chtěl... celý příspěvek >
Co zasadit do sadu pod horami?, 23.5.2014
Jelikož máme malou zahradu o necelých 400 m2, tak kupujeme pozemek v Beskydech pod Radhoštěm s celkovou rozlohou 4000 m2, kde bude plno drobného ovoce a políčko a na pozemku o rozměru 23 x 70 m bych chtěl vysadit menší sad. Jedná se o nadmořskou... celý příspěvek >
Napadené maliny, 21.7.2012 Obsahuje fotku
Ještě přikládám obrázek jak se to prvně na šlahounech projevu
Napadené maliny, 21.7.2012 Obsahuje fotku
Dobrý den, chtěl bych vás poprosit o radu, v loni na podzim jsem nasadil na zahradu několik druhů malin a téměř na všech se usídlid zřejmě nějaký brouk, viz. foto. Na šlahounech nejdříve vyroste jako kdyby kopeček, který se zvětšuje a zvětšuje,... celý příspěvek >
Romantický živý plot na horách, 1.7.2012
Určitě dobře a ochotně poradí na tento dotaz na CHKO Beskydy, případně na ČSOP Valašské Meziříčí, nebo ČSOP Kosenka, mám osobní zkušenosti Zdraví LK
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika