|
Příspěvky uživatele - 13.96
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Herbicidy na zahradě aneb Konec rajčat v Čechách?, 30.6.2012 Balkonovým zahrádkářům mohu doporučit, aby požádali souseda zahrádkáře o kyblík kompostu, jistě rád vyhoví ev. prodá.
Podezření na nekvalitní komerční komposty a zeminy se tady již dlouho opakuje. Zdravím - J. |  | Jakou odrůdu, 30.6.2012 Loni mi ve školce doporučili Bergeron, prý je nejlepší.
Osobně mi nejvíc chutná Karola, je velmi raná, ale plodí líně.
Velkopavlovická je klasika - kvalitní robot. Možná to byla ona. J. |  |
|  | Rez hrušňová, 30.6.2012 A zajímavost - Nashi nemá ani skvrnku. J. |  | Pocet ramen, 30.6.2012 Řekl bych, že je to velmi různé. Důležitá je i aktuální vzrůstnost na konkretní lokalitě, vztah podnože a cv atd.
Viděl jsem třešně s 2 kosterními větvemi, broskvoně s 3, jabloně s 5 i s 10, hrušně s 12...
Asi hodně záleží na tom, s jakým... celý příspěvek > |  | Herbicidy na zahradě aneb Konec rajčat v Čechách?, 30.6.2012 Nechápu zahrádkáře, který si kupuje kompost - vždyť vypracovat si vlastní kátrovanou zeminu z vlastního kompostu je pro nás RADOST!
Nikdy jsem z vlastním kompostem neměl problémy, herbicidy do trávníku ovšem nesypu!
Kompost jsem kdysi vyráběl... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|