Příspěvky uživatele - 13.96

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Herbicidy na zahradě aneb Konec rajčat v Čechách?, 30.6.2012
Balkonovým zahrádkářům mohu doporučit, aby požádali souseda zahrádkáře o kyblík kompostu, jistě rád vyhoví ev. prodá.  Podezření na nekvalitní komerční komposty a zeminy se tady již dlouho opakuje. Zdravím - J.
Jakou odrůdu, 30.6.2012
Loni mi ve školce doporučili Bergeron, prý je nejlepší. Osobně mi nejvíc chutná Karola, je velmi raná, ale plodí líně. Velkopavlovická je klasika - kvalitní robot. Možná to byla ona. J.
Rez hrušňová, 30.6.2012
A zajímavost - Nashi nemá ani skvrnku. J.
Pocet ramen, 30.6.2012
Řekl bych, že je to velmi různé. Důležitá je i aktuální vzrůstnost na konkretní lokalitě, vztah podnože a cv atd. Viděl jsem třešně s 2 kosterními větvemi, broskvoně s 3, jabloně s 5 i s 10, hrušně s 12... Asi hodně záleží na tom, s jakým... celý příspěvek >
Herbicidy na zahradě aneb Konec rajčat v Čechách?, 30.6.2012
Nechápu zahrádkáře, který si kupuje kompost - vždyť vypracovat si vlastní kátrovanou zeminu z vlastního kompostu je pro nás RADOST! Nikdy jsem z vlastním kompostem neměl problémy, herbicidy do trávníku ovšem nesypu! Kompost jsem kdysi vyráběl... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika