Příspěvky uživatele - 202.21

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Řasa, řasa a zase ta řasa, 30.6.2012 Obsahuje fotku
Jinak přidávám aktuálni foto z dnešního rána.Myslím si, že rostlin je tam dost.pepa
Řasa, řasa a zase ta řasa, 30.6.2012
Do pláče, to jste napsal výstižně.Tak se teď cítim mám sto chůtí to jezírko zavést.Celá ta sranda mě stála 40 000kč a to jsem si dělal všechno sám.Při představě, že bych měl dát znova x tisíc za novou filtraci tak... Mám kamaráda který svařuje plasty... celý příspěvek >
Řasa, řasa a zase ta řasa, 27.6.2012
mám tam dvě tlakové nádoby a každá je na jezírko cca 8000l vody proto laguna 16000l
Řasa, řasa a zase ta řasa, 26.6.2012
Filtraci mám Laguna 16 000 s čerpadlem o výkonu 11000litrů za hodinu.
Řasa, řasa a zase ta řasa, 15.6.2012 Obsahuje fotku
Zdravím všechny, mám jezírko druhým rokem cca 10 kubíků filtrace je na 16 kubíků ÚV lampa má 24 W.Ryb je tam tak dvacet.Moc prosím o radu!!!Co mám použít proti vláknité řase, aby to mělo zaručený výsledek všechny přípravky jsou drahé jako p... e! Tak... celý příspěvek >
Nemoc, 11.6.2012
Zdravím, ošklivé červené fleky na rybách zcela zmizely.Tablety zabrali skvěle, ryby jsou v pohodě.Pepa
Voda jako mlíko, 20.5.2012
Dobrý večer, převčírem jsem nainstaloval novou fontánu pro lepší provzdušnění jezírka.Jezírko cca 10 kubíků, čistá voda viděl jsem až na dno.Dal jsem tam tu fontánu která dává 3 kubíky za hodinu a odjel jsem a po čtyřech hodinách jsem se vrátil a... celý příspěvek >
Nemoc, 16.5.2012
Moc vám děkuji!!!
Nemoc, 16.5.2012 Obsahuje fotku
Ještě jedno foto
Nemoc, 16.5.2012 Obsahuje fotku
Posílám foto podařilo se mi chytit nemocnou rybu.Zatím díky za odpovědi.
Nemoc, 16.5.2012
Zdravím všechny jezírkáře, jezírko mám druhým rokem cca 10 kubíků v jezírku koi, karas,vše bez problémů do té doby než jsem si před čtyřmi týdny koupil na inzerát české koi kapry.Celkem 11 kousků na pohled krásný ryby, ale po čtrnácti dnech se začli... celý příspěvek >
Koupě skleníku, 20.1.2012
Dobrý den, prosím o radu: Od jaké firmy si zakoupit skleník?Má někdo zkušenosti se skleníkem Lanit Merkur 11500?děkuji za odpovědi
Nečistoty, 22.7.2011
Tak to se opravdu pletete!!!Slušně jsem poděkoval a už pracuju na tom co mě pan Hrkal poradil.Vy jste mě neporadil nic tak nevím proč to řešíte.
Nečistoty, 20.7.2011
Děkuji za rady až budu mít nějaký problém určitě se ozvu.:-)
Nečistoty, 18.7.2011
mám čerpadlo umístněné na dně jezírka s výkonem 11000l za hodinu značky Laguna, když bych na něj připojil skimmer tak by sál jenom z hladiny není to na škodu?Nebyl by lepší nějaký jezírkový vysavač?Jsem začátečník.Děkuji
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika