Příspěvky uživatele - 93.3

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sklizeň rajčat 2013, 11.8.2013
tak San Mazzo mini mam nyni ze semen - plody krásné, chutově však prumer, velke prekvapení a jen potvrzení chutovych vlastnosti mam z foliovniku, tataz odruda tam nema tak vyrazne chutove dobré plody, venku pestovana rajcata jsou o dost vyraznejsi, i... celý příspěvek >
Lilkoviště, 10.8.2013
Uz nevim kdo to pestoval, ale asi Mirek-jaká je urodnost a spokojenost s giga odrudou Baklaþaan ''Russian Size XXL'' F1? díky
Lilkoviště, 8.8.2013
plody to jsou krasne, to ano, ale velikost i plodnost mi prisla jako Český raný - tedy děs běs, ten zelený je krásný, jak smaragd a ještě má půl kilové plody, někdy i více..
Lilkoviště, 8.8.2013
bile musi byt hladke a leskle, nesmi zacit praskat šednout a pak jit dožluta..., prvnim impulzem je take to, ze se jiz plody nezvetsuji odrudu Matrosik uz nepestuji, byla velmi malo plodna, radeji mam zeleny Zeljonenkyj, který nechám na jedné... celý příspěvek >
Sklizeň rajčat 2013, 8.8.2013
tak ackoliv mam jiz ty nejlepsi cherry odzkousene, to Tomatoberry asz prubnu, sama chvala :) jinak jeste zkuste Nastju S., sice taky F1, ale je super ve vsech parametrech
Sklizeň rajčat 2013, 8.8.2013
a jaké je Mirku u Vás zatím hodnocení odrůd chuti v cherry rajčatech?
Okurky a tykvovité 2013 - sklizeň, 8.8.2013
tak špagetové dýně jsou jasnými favority ohledně ranosti, již jsme sklidili :)
Sklizeň rajčat 2013, 7.8.2013 Obsahuje fotku
pár fotek cherry odrůd..
Rezistentní keřový angrešt, 7.8.2013
i já bych rád na podzim keře rezist.angreštů, řádově desítky kusů, ale kde je sehnat??nejlepe prostokořenné na podzim..
Sklizeň rajčat 2013, 6.8.2013
tak zrovna Black Cherry pestuji dal, jestli je to nenaředěním vody pri minimalnim zalevani rajcat, to tezko říci, nicmene odruda chutnala mnoha známým...
Sklizeň rajčat 2013, 6.8.2013
take sklizim Devosku a nic moc, u me tez sušší, ale spatna neni, oproti Nastje S. je chudou pocestnou, ale uznavam, ze urodnost je slusna
Okurky a tykvovité 2013 - sklizeň, 6.8.2013
Jiřino, a jakou mají vůbec chuť? Něco jako nakládačky?
Asi tykev má to 40 kg. Ví někdo co to je?, 6.8.2013
Pavel ma pravdu, vsechny dyne v tuto dobu by mely dojit, kdyz vidim na trhu prodavat hokaida v tuto dobu, rikam si, ze po uvareni dyne je to muze znacne od dyni odradit, prece jen premena škrobů za cukry tam jeste nenastala
Papriky - 2013, 5.8.2013
no spotrebu mame obří, tim spis kdyz nejim maso :D ale i prodáváme
Papriky - 2013, 4.8.2013
zas si rikam, kdybych chtel Aramis 100s, tak kdo vi kolik bych musel nakoupit sacku..u Moravoseedu se mi libi, ze je moznost koupit vetsi gramaz, ty odrudy na peceni tedy neznam, ale pred nekolika lety jsem mel na grilovani Corno di Torro mixed a... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika