Příspěvky uživatele - 95.128

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak použít Algea away na zelené řasy v jezírku, 7.3.2013
Dobrý večer tak jsem přečetl celou diskuzi a zajímalo by mně jestli někdo používá tu zinkovou bělobu a v jakém dávkování. Letos se mi nějak hodně rozrostla dlouhá řasa tak to musím řešit mám jezírko cca 17 kubíků v jezírku 14 KOI. díky Olda.
Golem S, 7.7.2012
dobrý den zajímalo by mně jak vám funguje jezírkopři používání golema S ted v létě když je každý den nad 30 stupnů mně to totiž pěkně zezelenalo tak uvažuji že bych použil golema S díky za odpovědi. Olda.
Nefunkční filtrace, 28.6.2012
Všem děkuji za reakce ted jsem teprve skončil na úpravách filtru přepadovou hranu jsem snížil o 5cm a konečně to začalo fungovat ale stejně to není podle mých představ příjde mi že voda ve vortexu úplně lítá?takže stejně asi změním čerpadlo z... celý příspěvek >
Nefunkční filtrace, 27.6.2012
Tak jsem dnes konečně napustil jezírko s nadšením otevřel šoupata zapnul jsem čerpadlo a zjistil jsem že mi do filtru nestíhá dotékat voda až by šlo čerpadlo nasucho filtr se zkládá z vortexu průměr 90cm pak biologická tříkomorová filtrace150x... celý příspěvek >
Kameny k jezírku, 15.6.2012
Dobrý večer minulý výkend jsem se konečně dočkal a mám svařené jezírko ted nastal problém s cenou kamenů která je příliš vysoká prosím poradte kde by se dali sehnat levné velké valouny okolo brandýsa nad labem díky za tipy.
Vortex, 31.5.2012
Zdravim nadšence mam dotaz při použití čerpadla oase gravity eco 15000. Dá se říct jaký průměr vortexu při takovém průtoku bude dostatečný jezírko bude mít asi 17 m3. nebo prosím napište jaký průměr používáte vy a jak vám to funguje. Díky za... celý příspěvek >
Účinnost štěrbinového filtru, 19.4.2012
mám stejný problém taky z toho neumím určit kolik je to mikronů ale co jsem zatím vykoukal z fotek tady na foru používají tkaninu ne tahokov. taky bych stím potřeboval poradit  -   tkaninu nebo tahokov?
KG potrubí od guly a skimeru, 19.4.2012
Dnes mi přišla na dobírku poštou dnová vpust (GULA) jakým lepidlem jí lepíte na KG potrubí prosím doporučte mi něco co opravdu funguje a 100% drží. Lepidlo nebo tmel?.  Díky.
KG potrubí od guly a skimeru, 15.4.2012
Zdravím zkušené jezírkáře mám dotaz zda potrubí od guly a skimeru se mezi sebou lepí nebo jestli vše drží pouze na těsnění které je součástí té KG roury díky za odpovědi.
Výroba filtru, 27.3.2012
Dobrý večer štěrbinák vypada dobře mohl bych se zeptat na rozměry šířka, výška,délka, chtěl bych něco podobného vyrobit ale gravitačně s 15 kubíkovým čerpadlem tak aby to stíhalo protékat.Nejdůležitější bude asi šířka toho síta. Má stím někdo... celý příspěvek >
Jaký předfiltr pro koi jezírko štěrbinový nebo vortex?, 5.3.2012
Díky za příspěvky ty fotky mně hodně inspirovali.doufal že někdo vloží fotku filtru ( made doma) s mikrosítem v provozu. Vše už jsem přečetl a o výkendu začnu kopat. Vortex jsem zavrhnul bydlím kousek od lesa plovoucí listí tak raději... celý příspěvek >
Jaký předfiltr pro koi jezírko štěrbinový nebo vortex?, 1.3.2012
Sezóna jezírek zachvíli začne chci vybudovat jezírko kolem 16m3 pro chov koi pořád váhám jaký předfiltr použít vortex nebo štěrbinový?. Nevložil by někdo fotku a popis funkčního doma vyrobeného štěrbinového filtru ze sítem z mikrotahokovu a podělil... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika