Příspěvky uživatele - 49.143

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Začínám, 1.7.2012
Dobrý nápad na ty schody, zrovna jsem dumal jestli dělat už schody při kopání nebo to řešit dřevem ale tohle má logiku, bál jsem se podklouznutí na folii.Jěště pořád nevím jak stínit vodě, budu mít jezírko v místě, kam svítí 8hod denně slunce, máte... celý příspěvek >
Začínám, 30.6.2012
Taky si to takhle představuji, geotextílii 500 a 2mm folii, mám psa a obavu z toho že 1mm folii drápy protrhne, miluje vodu.Jěště bych potřeboval poradit s nějakou zástěnou, rákosový rohože nebo něco podobnýho a hlavně aby se to dalo po horkach... celý příspěvek >
Začínám, 29.6.2012
Jěště jednu informaci, budu dávat 2mm silnou folii na geotextílii a soused mi radí abych to nekupoval a jen pěkně vymazal jílem, nevim jak by to fungovalo ale všude to dávaj na folii, můžete někdo objasnit?
Začínám, 28.6.2012
nemyslím plavací jezírko ale jen tak se občas schladit, porovnat kytky, prostě odpočinek.uvažuji tak 10pstruhů,5karásků, nebo poraďte, těším se na vážky atd, neočekávám bazénovou vodu ale přírodu, pár věcí mi jěště je záhadou ale snad to do 15.7.2012... celý příspěvek >
Začínám, 28.6.2012
myslím že i takto malé jezírko bude splňovat trochu přírody ve městě v zástavbě, co jsem si přečetl na forech, tak by to mohlo fungovat, jen jsem zvědavej na názory odborníků, každej postřeh a rada k zamyšlení
Začínám, 28.6.2012
bohužel ne, koupací část jen 4x1,5m, málo rpostoru, řadovka
Začínám, 28.6.2012
Dobrý den,2měsíce pročítám dostupné informace o stavbě koupacího jezírka a po konzultaci s jedním co už jezírko má, tady u nás v kraji, mám jasnou představu jak své jezírko vytvořím. Předpokládám, že optimální tvar je ovál a proto jsem si vymyslel... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika