|
Příspěvky uživatele - 235.254
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rez hrušňová, 28.6.2012 Zmena pomarančovej farby na hnedú je príznakom nekrotizácie pletív po zásahu tvrdou chémiou. Mal som na hrušňových listoch iba po 1 pomarančovom fliačku- ceľkom asi na 20 listoch. Tie som otrhal, vyhodil do odpadu a "bolo po Kačinej svadbe." Aj keď... celý příspěvek > |  | Preočkovanie starého vinohradu, 28.6.2012  Vlani som sa pustil do preočkovania 33-ročného vinohradu (VZ) modrými rezistentnými sortami. V tomto roku som dokončil zámer bielymi rezistentmi. Bohužiaľ kvôli chybe amerického škôlkára zlyhala zásielka rezkov Frontenac Gris, tak som nachystané... celý příspěvek > |  |
|  | Prve merunky už dozrievaju, 27.6.2012 Váš Sylvercot, Honzo, má "pleť" ako herečka, bez fliačkov. Naozaj nádherné plody. So zmrznutím marhúl a mandloní to bolo u nás podobné. Vo vinohradoch západne od Senice na úpätí svahu nájdete v korunách marhúl iba pár plodov, na kopci na konci... celý příspěvek > |  | Choroba vinné révy, 27.6.2012 U mojej Afrodity, Mirku, sa okraje listového výkroje tiež slabo prekrývajú. U všetkých listov. |  | Prve merunky už dozrievaju, 26.6.2012  Marhuľka Pinkcot vyzerá na snímke lákavo, dúfam, že aj vnútri je plod aromatický a šťavnatý? Vrúbľoval som na jar do koruny Leskory Pinkcot, Sylvercot, Orangered a Radku. Ujala sa iba Radka. Sused začína zahradničiť a vysadil za plotom zopár... celý příspěvek > |  | Choroba vinné révy, 26.6.2012 Veronika je kvalitný kultivar. Je to sestra Krasotky, údajne kvalitnejšia. Dve očka Veroniky som dal do kmienka Venus. Majú už 15 cm výhony. Nie je to veľa, ale hlavná sila ide do rodiacej Zilgy na vrchole kmienka. Tretie očko Veroniky som šúpnul do... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|