Příspěvky uživatele - 160.145

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jezírko 2000 l - jaké čerpadlo a tlakový filtr?, 12.5.2012
Dobrý den, prosím o radu. jsme začátečníci. Dnes nám známý vykopal minibagrem jezírko o obsahu asi 2000 l. Nehodláme čerpadlo a filtr vyrábět, chtěli bychom jej koupit. Nevíme však, jaký výkon by mělo mít čerpadlo a jaký tlakový filtr k čerpadlu... celý příspěvek >
Oleandr, 11.5.2012
Stalo se mi to také, zhnědly listy. tak jsem ho úplně ostříhala "na kost", nezbyl ani jeden list, jen pahýly. Taky jsem ho přesadila. Dlouho se nic nedělo a myslela jsem, že je po něm... a minulý týden začal obrážet a roste to před očima... Oleandr... celý příspěvek >
Acer palmatum dissectum garnet, 24.4.2012
Děkuji moc za radu. Asi bych vybrala kultivar na obr.1. Nepotřebujeme, aby vyrostl moc velký. Pokusíme se přichystat stromku co nejlepří podmínky. Jaká je nejlepší půda? Máme na zahradě půdu spíše písčitou, rozhodně není jílovitá. Máme ji... celý příspěvek >
Acer palmatum dissectum garnet, 23.4.2012
Dobrý večer, ráda bych se připojila k vaší diskusi a poprosila Vás o radu, vidím, že tomu skutečně rozumíte. Budeme budovat malé jezírko (asi 2x3m- na větší nemáme místo) a chtěli bychom u něj zasadit právě červenolistý javor. Místo, kde by měl být... celý příspěvek >
Fiskars - slevy u Mountfieldu - zkušenosti, 21.4.2012
Ne, koupili jsme Rýč ErgoComfort špičatý. Se špičatým se dělá podstatně líp, jak s rovným..dnes jsme s ním vykopávali 5 obrovských rybízů... měla jsem strach že se rýč ohne, protože jsme mu dali řádně zabrat... ale šlo to dobře, rýč... celý příspěvek >
Fiskars - slevy u Mountfieldu - zkušenosti, 20.4.2012
Já jsem koupila včera rýč Fiskars v obyčejném železářství v Týnci nad Labem za 680 Kč... dnes jsme jej "pokřtili" a dělá se s ním úžasně. To, co jinde koupíte levně, prodává Mountfield "v akci"...
Oleandr, 20.4.2012
Mám to taky tak... polovina stromku má zhnědlé listy a úplně suché... větvičky jsou však zelené, živé. Zatím jsem ho ještě neostříhala, ale asi to budu muset udělat, čímž se letos asi připravím o květy. Měla jsem ho přes zimu ve světlé místnosti... celý příspěvek >
Ovlivňují thuje plodnost hrušní?, 16.4.2012
Těžko říct, proč. Chtěli jsme jabloně i hrušně zlikvidovat právě z důvodu neúrodnosti, popřípadě nechat jen 2 jabloně- je jich asi 15 a nic z toho není, navíc pokud by dobře plodily tak bychom ani nebyli schopni vše zkonzumovat- maximálně upečeme... celý příspěvek >
Děkuji Vám za reakci. Nejsme odborníci, tak že odrůdu asi nezjistíme (navíc stromky jsou poměrně hodně "opižlané" a staré). Jde nám hlavně  "o princip"- zda to thuje ve vzdálenosti 10 m ovlivňují, či ne... Je nám jasné, že nic nevyroste samo... celý příspěvek >
Dobrý den, na zahradě máme dvě hrušně (zákrsky). Před třemi lety jsme vysadili kolem plotu několik thují. Hrušně rostou asi 10 m od thují. Bylo nám řečeno, že hrušně neplodí, protože máme na zahradě thuje (momentálně mají výšku asi 180 cm).... celý příspěvek >
Jak pěstovat Oleandr, 27.3.2012
Oleandr snese obyčejnou zeminu a bude vděčný za občasné přihnojení běžným hnojivem. Má rád hodně slunce, může na něm stát celý den i v úpalu. V létě skutečně zalévat hodně-pokud jsou velké vedra. Voda v misce by stát neměla (může jen na úpalu).... celý příspěvek >
Odstranění pařezu, 25.3.2012
My jsme přípravek "pařezník" použili dnes. likvidovali jsme starší lísku, ale nechceme pařez dále likvidovat vyhořením. Dle návodu jsme do kmenu (uřezaného až u země) navrtali několik děr, nasypali do nich pařezník a zalili vodou. Příští týden to... celý příspěvek >
Stříbrný smrk, 21.3.2012
Dobrý den, moc Vás prosím o radu. Chtěla bych si na zahradu vysadit stříbrný smrček. Nevím však jaký druh, je jich spousta. líbí se mi takový, co má pravidelný kuželovitý tvar, velmi hustý, ale aby v dospělosti neměl více, jak 5m na výšku. Chtěla... celý příspěvek >
Modřenec, 20.3.2012
Mě krokusy taky ještě nekvetou, zatím jsou jen vylezlé lístečky... A nadnořská výška asi 250m
Clematis, 18.3.2012
Dobrý den, chci si u pergoly vysadit plamének. Měl by mít kořeny a krček obesázen nějakými jinými rostlinami. Dočetla jsem se, že má rád vápenitou půdu. Chtěla bych kolem něj tedy zasázet nějaké další kytky, ale nevím, které mají rády vápenitou... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika