Příspěvky uživatele - 242.167

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Škůdce kivi, 17.6.2014
Mšice nalétávají, a pro svilušky je teplé a suché domácí prostředí zn. ideál.
Škůdce kivi, 16.6.2014
Mšice
Choroba rajciakov, 16.6.2014
Stolbur je provázen i barevnými změnami a myslím že tu chorobu nikdo z nás ještě neviděl, za to 2,4-D je všude kolem nás a příznaky na snímcích jsou celkem jednoznačné.
Zatím jsem se nesetkal s případem že by se to stalo rostlině na záhoně, vždy se jednalo o výsadbu v nádobě, naopak přesazení z květináče do volné půdy pomohlo rostlinu vyléčit. Mám samozřejmě na mysli toto poškození. Nemáte v okolí někoho kdo by... celý příspěvek >
Co je to za škůdce?, 16.6.2014 Obsahuje fotku
Je to larva slunéčka, čím více tím lépe, likviduje mšice.
Rajčata pro sezónu 2014, 16.6.2014
Je to nějaká běžná černá stavební folie, gramáž odhaduji tak na "stovku", chodím po ní běžně a vysazuji do vyříznutých křížků. Zalívám do těch křížků k tomu účelu zhotovenou trubkou s kuláčem, kterou napíchnu rychlospojkou na zahradní hadici. Někdy... celý příspěvek >
Na prostředních dvou snímcích by mohlo být "běžné" kroucení listů rajčat, ale na ostatních to jsou zbytky herbicidů.
Rajčata pro sezónu 2014, 15.6.2014
Caspar má velikost a tvar jako San Marzano, délky 6-8 cm, průměr 2-3 cm.
Fialová rajčata, 15.6.2014 Obsahuje fotku
Můžete papriky zkusit přesadit do zdravé půdy, ale než se zmátoří a obnoví růst tak je skoro po sezoně. Lepší by bylo koupit jiné (pokud se ještě dají koupit). Rajčata mi vydravěla po přesazení zhruba za měsíc, ale něměl jsem je tenkrát zdaleka tak... celý příspěvek >
Fialová rajčata, 15.6.2014
Fialová rajčata mají být extremně zdravá, ovšem těmi hebicidy jsou zdegenerovaná a to co je na stonku jsou zmutované "vzdušné" kořínky, které rajčata běžně na stoncích vytváří. Pokud by vypadaly normálně a byly zahrnuty zeminou, tak z toho zakoření.
Fialová rajčata, 15.6.2014
Vzorový příklad toho co dokáží napáchat selektivní herbicidy, a tolik se o tom tady již psalo... Rajčata jsou na vyhození, kompost na rozhození a zarytí. PS: uvědomte si že součást selektivních herbicidů kyselina dichlorfenoxyoctová (2,4 - D), je... celý příspěvek >
Rajčata pro sezónu 2014, 14.6.2014 Obsahuje fotku
Já hlavní várku vysazoval hodně pozdě, ale současné teplo je pěkně popohnalo. Na vyvýšeném záhoně mám skoré keříčkové odrůdy Caspar, Novinka Pridnestrovja, Čelnok a dále po jednom keři Roma a Ultraskorospelyj. Na hlavním záhoně keříčky i tyčky, doma... celý příspěvek >
Stolní réva a Giberelin, 14.6.2014
U nás asi ne.
Stolní réva a Giberelin, 14.6.2014 Obsahuje fotku
Ošetřil jsem Giberelinem několik odrůd nebo několik střapců některých odrůd. Nejvíce jsem použil Kodrjanku, kompletně Afroditu, Loru, některé keře Kodrjanky, jednotlivé střapce Pannonie, Arkadie, Kišmiše Lučistého, Afuz-Ali. Giberelinem ošetřený... celý příspěvek >
Rajčata pro sezónu 2014, 14.6.2014
Nastartovaly růst a nyní letí jako z vody. Rostliny vysazené již před zmrzlýma mají nádhernou násadu a plody začínají chytat barvu. Jako jedna z prvních odrůd venku na záhoně dozrává Ultraskorospelyj a v květináči Tomatoberry Garden.
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika