|
Příspěvky uživatele - 140.192
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak pěstovat Solanum jasminoides, 20.2.2013 zaštipuje se lilek nebo se větví sám? :-) |  | Pomozte prosím s muškáty, 25.6.2012 Já mám bohužel ty muškáty na balkoně, který je nechráněný, takže do nich prší :-( Ty už tedy příští rok pěstovat nebudu a zkusím vypátrat nějakou odolnou letničku, co má hodně ráda vodu |  |
|  | Pomozte prosím s muškáty, 25.6.2012 Já jsem právě včera jeden truhlík vysypala a koukala jsem na kořeny... Truhlík je prorostlý, ale kořeny byly hnědé... ale tu hlínu z toho nevyklepu aniž bych nepoškodila kořeny... opravdu je to prorostlé... Jako je pravda že ta zemina je těžká a... celý příspěvek > |  | Pomozte prosím s muškáty, 25.6.2012 No abych řekla pravdu, koupila jsem nějaký pytel zeminy v Makru, nijak jsem to nezkoumala.ale byla to nějaká neznámá značka a musím říct, že s ní moc spokojená nejsem... Muškáty pěstuji letos prvně... neříkejte, že je to tím substrátem |  | Pomozte prosím s muškáty, 25.6.2012  Dobrý den,
mohli byste mi někdo poradit, co decimuje moje muškáty? Přikládám fotografii... Za chvilku už mi z nich nic nezbyde :-( |  |
 |
|
|
|