|
Příspěvky uživatele - 32.88
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Obaleč švestkový - 1. generace, 24.6.2012 Děkuji Vám
|  | Obaleč švestkový - 1. generace, 24.6.2012 Prosím může mi někdo napsat termíny těch postřiků švestek proti obaleči? Je zde vždy psáno po první generaci a později než obal. jablečný, ale ne termín. Já jako laik to nechápu kdy. Já hlavně toho obaleče nepoznám, lítá toho okolo spousta.... celý příspěvek > |  |
|  | Švestky, 23.6.2012 Ano, najdu si to a děkuji Vám. Hana |  | Švestky, 23.6.2012 Jo jo ta kapička tam je a dírka do plodu. No a mám s tím něco dělat? Asi 5 m od toho stromu je také švestka a ta to nemá, teda zatím.
|  | Švestky, 23.6.2012  Že by celou úrodu to zatím ne, ale když to bude takhle pokračovat, tak to bude rychlé. Strom je asi už dost starý a živiny to nevím, nikdy jme ho ničím nehnojili, jsme tu 3 roky, už jsme ho na zahradě měli při koupi.Když jsem to rozkrojila tak pecka... celý příspěvek > |  | Švestky, 23.6.2012 Prosím o radu, opadávají ze stromu malé švestičky. Můžu to ještě nějak zachránit? Jsou malé a některé už zbarvené do modra a padají hrozně moc. Jsou na některých takové útvary, něco jako jsem našla na obrázkách, kde se píše o monilioze, ale na... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|