|
Příspěvky uživatele - 53.115
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Fíkovník, 7.7.2012 mně letos vymrzl asi dvacetiletý neplodící z řízků z Bulharska vypěstovaný keř (řízky samosebou byly z velikého stromu) a taky zakoupený plodící, ale pozdě, starý aspoň sedmnáct let, plody dozrály snad čtyřikrát. Už jsem totiž byla nedbalá a jak jsem... celý příspěvek > |  | Zkušenosti s rostlinami na dobírku, 7.7.2012 já jsem kupovala na dobírku poprvé a to od firmy Milan Žižka, a výborné, má neběžné keře, posílá ve výborném stavu a i když upozorňuje na možné zdržení zásilky, poslal téměř obratem, zásilku avizoval, poštovné přijtelné, rostliny rostou jko divé a... celý příspěvek > |  |
|  | Zásilková zahradnictví, 23.6.2012 jsem nadšena firmou Milan Žižka, atraktivní druhy hlavně keřů, rychlé zaslání, přijatelné poštovné avizo zásilky a skutečně krásné rostliny perfektně zabalené |  |
|
|
|