Příspěvky uživatele - 50.129

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
vyhnívání stromu, 5.10.2007
Přesto asi není dobré nechat hnilobu neošetřenou - kromě mechanického odstranění, co lze doporučit?
vyhnívání stromu, 5.10.2007
čím ošetřujete proti hnilobě? - Pamatuju si, že proti plísním apod. byly všelijaké Lastanoxy, možná to byly ale strašné jedy - co byste poradil? Po desinfekci to zkusím natřít akrylátovou disperzí, ta zůstává částečně propustná.
Jaké vápno do kompostu?, 5.9.2007
Do kompostu žádné vápno! Tím si ho zkazíte! Jestli převládajícím materiálem je pouze tráva, tak kompost prostě častěji přehazujte přidejte nanejvýš trochu živé hlíny.
Kompost a tráva, 5.9.2007
tráva snadno slehne, je proto žádoucí ji místit nebo prokládat nějakým strukturním materiálem, slámou, pohrabaným listím, nadrcenými větvičkami apod. zelená tráva má dost dusíku, proto je ideální ji míchat s uvedenými "hnědými" materiály, které zase... celý příspěvek >
Stará sláma, 12.5.2007
Taky jsem měl ve stodole spoustu prastaré slámy, víc než 200 m3. Obával jsem se i manipulace s ní, obával jsem se že budu inhalovat plísně. Na mulčování jsem ji použil jen místně a jen tam, kde nevadilo, že bude odebírat dusík půdě. Zkusil jsem... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika