Příspěvky uživatele - 37.147

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kroucení listů a světle zelené skvrny na listech rajčat, 3.6.2015 Obsahuje fotku
Letos se mi to se vypiplávanými sazenicemi stalo taky. Přesadil jsem je do vlastního kompostu (tedy spíše jen hlína a tráva) a cca po 3 týdnech se začali se listy taky kroutit. Předloni jsem použil na část trávníku Starane a Lontrel a posekanou trávu... celý příspěvek >
Invaze okřídlených mšic, 15.5.2015
Před chvílí jsem na zahradě objevil doslova invazi okřídlených mšic. Nejprve na okrazném zimolezu, který mšice vloni téměž zlikvidovali. Připravil jsem Pirimor a zimolezy postříkal a koukal, a poté jsem koukal na další stromy a keře, které bych... celý příspěvek >
Zahradní traktor na vysokou trávu, 22.6.2012
No musím se zastat pána co psal o těch vůlích. Zřejmě s tím má zkušenosti a neokukuje to jen na prodejně. Osobně mám taky historický kousek Stajetu a je pravda že na nerovnostech to kolečka přizvednou tam kde je třeba a rozhodně se nezvedá celé... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika