Příspěvky uživatele - 133.163

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ako Vám dozrievajú strapce?, 4.8.2011
Dobrý den Paľo, tak jak píše kolega pod Vámi, jsou to naprosto odlišné stanoviště. U baráku to mám na jižní straně a celkově je tato "uzavřená" lokalita asi o dva stupně teplejší, a týká se to nejen révy ale i např. broskvoní nebo ostružin.... celý příspěvek >
Ako Vám dozrievajú strapce?, 3.8.2011 Obsahuje fotku
Pár fotek:
Nejchutnější rajčata, 1.8.2011
Mám dojem že Stupické polní rané zrovna tuto vlastnost má.
Lilkoviště, 29.7.2011
Svilušky, třásněnky nebo nějaká podobná verbež to bude. Ještě že jsem si vloni na dovolenou koupil podvodní foťák, jinak bych to ani nemohl nafotit .
Čím je réva napadená?, 29.7.2011
Díky Vám oběma za reakci, něco mi furt nedá že já v počátcích asi léčím něco jiného než mám, zvlášť pokud se jedná o menší žlutavé skvrny.
Strupovitost - Krasava, Envoy, nektarinka Harco, 29.7.2011
BV je Břeclav, mám ten dojem že konkrétně Vám už jsem to psal .
Strupovitost - Krasava, Envoy, nektarinka Harco, 29.7.2011
Já v BV na zahradě bez postřiku proti strupovitosti už ani ránu (meruňka +, broskvoně, nektarinka, samozřejmě jabloně).
Lilkoviště, 29.7.2011
Mé rostliny lilků decimuje stále nějaká ta svoloč (svilušky), bez ohledu zda jsou venku nebo ve foliáku. Předevčírem jsem ve foliáku postříkal opět Vertimecem lilky i okurky, nevím zda se podaří je ještě zachránit.
Melounoviště 2011, 29.7.2011 Obsahuje fotku
Na začátek napíšu znovu znění upravené lidové moudrosti poněvadž včera mi to smazali "Svatá Anna, 60 dní.ere a.ere" (nevím ja se.ere řekne spisovně). Násada melounů je díky počátečnímu hezkému počasí celkem pěkná, některé kusy odhaduji až... celý příspěvek >
Melounoviště 2011, 28.7.2011 Obsahuje fotku
Tady je výsledek dlouhodobých dešťů...
Čím je réva napadená?, 28.7.2011
Jaký je zásadní a určující "element" při napadení bobulí plísní a padlím? šedý povlak je vždy padlí?
Housenky na listech rajčat, 25.7.2011
Měl jsem takové malé potvůrky na rajčatech letos také, poprvé v životě!!! Různě jsem je pomačkal a mechanicky zlikvidoval, pak už byl pokoj.
Tohle počasí kazí veškerou degustaci, 25.7.2011
Ale já su echt Břeclavák , jenže momentálně špatně umístěný , v Poštorné.
Melounoviště 2011, 25.7.2011 Obsahuje fotku
U mne ve skleníku i foliáku nasadily minulý týden rostliny na nové plody, celkem asi osm životaschopných a jako z vody rostoucích, venku se krčí zimou, květů hodně ale počasí nepřeje, zrovna zase prší
Tohle počasí kazí veškerou degustaci, 25.7.2011
Plody které jsou na stromku zatím nechávám vyzrávat i když počasí se totálně skazilo (úplně přesně jako vloni). Ochutnal jsem zatím jen plody z probírky nebo ten který spadl na zem ale mají již typickou "ostrou" chuť pro bělomasé odrůdy.... celý příspěvek >
Další diskuze:  6667686970>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika