Příspěvky uživatele - 133.163

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nejranější rajčata?, 17.8.2011
... a taky Vám rostlina o to dříve ukončí vegetační období. Co nejrannější výsadba samozřejmě ano, samozřejmostí je také běžná výsadba dalších která následuje. První plody venku jsem začal sklízet v květnu ale rostlina je již měsíc v rajčatovém nebi,... celý příspěvek >
Granny Smith, 17.8.2011
Dovolím si zopakovat svůj dotaz na opylovače, děkuji.
Melounoviště 2011, 11.8.2011 Obsahuje fotku
Blahopřeji a skromnost klidně nechte stranou, melouny se na horách zas až tak běžně nevyskytují, je to i výsledek Vaší péče o ty velké bobule! . Vyzloušejte např. Sugar Baby který je hodně raný. Já osobně mám ve větší oblibě ty strakaté ale zdá se mi... celý příspěvek >
Melounoviště 2011, 9.8.2011 Obsahuje fotku
Dalším kusem je raná maďarská odrůda Szigetcsépi 51 F1(řekl bych že to bude nějaký klon Sugar Baby), při váze zhruba 5 kg ji nemohu nic vytknout, ani ty praskliny.
Melounoviště 2011, 9.8.2011
Pokud máte kupované tak tam většinou bývají odrůdy Crimson a ty jsou pozdnější. Má být tento týden hezky a tak bych ještě chvilku počkal, jinak ten plod již vypadá zrale, zkuste "zapíchnout" nehet do kůry, pokud je tvrdá měl by být OK (bez záruky).
Melounoviště 2011, 9.8.2011 Obsahuje fotku
Přikládám foto rozkrojrného plodu, kvalita není nic moc bo to bylo focené brzy ráno za šera. Meloun je sladký, křupavý ale zase jsou tam ty trhliny.
Neznámá choroba rajčat?, 8.8.2011
To dělají tyčkové odrůdy když jim vylamujete vlky, nic to není.
Nejchutnější rajčata, 8.8.2011
1* 
Odrůda rajčete, 6.8.2011
To ano, ale skutečnost je mnohdy jiná. Podívejte se tady. Mirek
Odrůda rajčete, 5.8.2011 Obsahuje fotku
Samo, to spíše má ironie se nesetkala s pochopením . Přidávám snímky nějakých dvaceti-třiceti odrůd které jsou určeny na sušení (ty protáhlé), na protlak (hlavně černé a masité) nebo na vyhození (ty přebytky). Něco na upečení a na salát, k přímé... celý příspěvek >
Usychá vrchní část papriky, 5.8.2011
Jistěže, v každém případě. Pokud do květináče papriky tak jen nějaké maloplodé.
Odrůda rajčete, 5.8.2011
Podle toho nádherného "čumáčku", nevšiml jste si na obrázku?
Odrůda rajčete, 5.8.2011
Háďátko rajčatové, nebezpečný škůdce, ochrana proti němu neexistuje
Plisen rajcat?, 4.8.2011
To nemyslíte vážně? Navíc si dávejte bacha na relativně zdravé plody. Nejlépe je rozkrojit je, nějaké to svinstvo může být i uvnitř aniž by byla plíseň na povrchu plodu znatelná.
Plisen rajcat?, 4.8.2011
Prubněte Ridomil Gold MZ Pepite, předloni mi pomohl.
Další diskuze:  6667686970>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika