Příspěvky uživatele - 133.163

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jaká nemoc plodů rajčat?, 6.9.2011
Nevím, ale pokud jsou vpořádku při utržení tak pár dní taky tak vydrží, nesetkal jsem se s tím ještě.
Jaká nemoc plodů rajčat?, 5.9.2011
A když je trháte tak jsou v pořádku? Za jak dlouho Vám to udělají? Prohlédněte si je pořádně při trhání, noční teploty by na to neměly mít vliv. Rajče když dáte do ledničky takse mu nic nestane.
Co sa deje s uhorkami?, 2.9.2011
Hadovky ve skleníku i foliáku to vzaly šmahem stejně jako nakladačky, jen o měsíc později.
Co sa deje s uhorkami?, 2.9.2011
Přesně tak, je po sezoně a navíc i plíseň porost zlikvidovala (i ve skleníku).
Jací škůdci na paprikách, 29.8.2011
Ten list nebude sežraný ale rozpadá se mu pletivo patrně díky sviluškám. Stejně tak i ty pavučinky jsou jejich důsledkem. Já používám Vertimec 1,8 EC
Perenospora na plodech, 25.8.2011
Je sice horko a sucho ale i hodně rosy a vlhka v noci, réva je napadena totálně bez rozdílu. Paľo, strapce máte nádherne, gratulujem. Co nebylo ještě sklizeno tak likvidují vosy a sršni.
Granny Smith, 22.8.2011 Obsahuje fotku
Přikládám fotku prvních dvou plodů této odrůdy, lokalita Břeclav, těžká a mokrá půda, letos naštěstí žádná velká voda. Výsadba předloni na podzim, podnož M9,ROU0.
Melounoviště 2011, 22.8.2011
a co teprve XXL!!!
Melounoviště 2011, 22.8.2011 Obsahuje fotku
S těmi co rostou venku a přežily nepřízeň počasí to vypadá velmi dobře. Mají spoustu nových plodů a rostoun jako z vody. Na velkých plodech se začíná "podepisovat" ostré slunce, na jejich slupce ze začínají objevovat "popáleniny".... celý příspěvek >
Melounoviště 2011, 22.8.2011
Kolik zjara tak to už nevím, samozřejmě byla rezerva, ven jsem vysadil něco více než devadesát a do skleníku-foliáku dalších deset + dva cukrové. Až na vyjímky bylo vše roubováno, dalších zhruba čtyřicet jsem rozdal nebo vyhodil (tady už byla většina... celý příspěvek >
Burčák 2011, 18.8.2011
Dopoledne jsem spraskal půl slaďoučkého melounu a už jsem na tom prkýnku byl dvakrát, jednou tak tak. Co se týče burčáku tak mám oči na štopkách a při mých popojížďkách po rajonu hledím na dveře od sklípků jestli už náhodou nemají to sladké mňam...
Burčák 2011, 18.8.2011
Já mám taky první úrodu stolních již zkonzumovánu, samozřejmě že může být ze šťávy dovezené např. z Maďarska, pokud by tomu tak bylo klidně si dám ale... nějak jim nevěřím, má to celý den na slunku a ono to "nejede", těch turisů co tu... celý příspěvek >
Škůdce na libečku, 18.8.2011
Máme něco podobného na nové rostlině taky, podle mne mokro a hnusně. Nově vyrašené listy už vypadají zdravě.
Nejranější rajčata?, 17.8.2011
Rada není z ostravska bo su z Břeclavi, to moje žena chodila ve "štramplách", já v "punčocháčách". Byla u nás babi o víkendu (ta je od Beskyd, FM-FnO) a sazenice rajčat jí plíseň letos zdecimovala totálně, až na nějakou vyjímku... celý příspěvek >
Nejranější rajčata?, 17.8.2011
Byl jsem na zahradě v neděli a plíseň žádná, možná nějaké náznaky ale zaschlé, u baráku vůbec nic. Plíseň mám všude možně jen ne na rajčatech. Dnes pojedu na zahradu, v podnělí byla průtrž ale jinak je docela jasno a horko, k ránu jen 12°C. Plody... celý příspěvek >
Další diskuze:  6667686970>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika