|
Nejchutnější rajčata, 22.11.2011 Co máte na mysli, vlastnosti odrůdy a plodu nebo spíše ten polodeterminantní růst? |
 |
Prunus siberica - Sibiřská meruňka, 11.11.2011 Zadejte si do vyhledávače tento název nebo klikněte na odkaz Сибирский абрикоса
Moc tam toho není ale pokud tohle uroste na Sibiři tak se klaním.... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Chladné počasí sběr paprik?, 17.10.2011 Kolík na prádlo je o hodně levnější varianta držáku na kapkovou závlahu oproti originálu. |
 |
Bradavice na hokkaidu, 11.10.2011 Já bych to neriskoval, připomíná mi to nějakou houbu, nikdy jsem se u žádné dýně nebo tykve s ničím takovým nesetkal. |
 |
Bradavice na hokkaidu, 10.10.2011 Fuj, nevím sice co to je ale neházel bych to ani na kompost. |
 |
Sušení semen dýně, 5.10.2011 Na deset litrů semen, vybraných z dýně, nepraných!!! (těch klasických, se šlupkou) dávám 0,5 - 0,75 kg soli, promíchám, nechám min. 24 hodin v chladnu naležet za občasného promíchání. Potom suším na plechu v troubě při teplotě 70 - 80°C, za... celý příspěvek > |
 |
Vinná réva neplodí, 29.9.2011 Afrodita vyhnala letos nádherné letorosty které mají délku 3-4 m, tlusté jsou jako prst (1-1,5 cm), napadení chorobou nějak závažné nebylo, réva je stále olistěná a vypadá to že dřevo i vyzraje. Má všechny předpoklady na to aby příští rok rodila a já... celý příspěvek > |
 |
Ako Vám dozrievajú strapce?, 27.9.2011 Mám tuto odrůdu od pana Knížka vysazenu na jaře 2009, prvním rokem téměř nenarostla, druhým byla postižena vysokou vodou, letos vyhnala velmi pěkně a doufám že dřevo vyzraje aby se příští rok "ukázala". Co se týče dozrávání střapců,... celý příspěvek > |
 |
Granny Smith, 26.9.2011  Přidávám fotky z víkendu. |
 |
Kam se poděl Šampion?, 26.9.2011  První úroda Šampionu vysazeného na jaře 2010, podnož M9. |
 |
|
 |
Jak daleko pálivé papriky od nepálivých, 21.9.2011 Je to zajímavé, já popletl dokonce letos jeden pár (pálivá - nepálivá) a nepálily ani papriky rostoucí "centimetr" od sebe. |
 |
Kam se poděl Šampion?, 20.9.2011 Já ho vysadil vloni na podnoži M9 do stěny na přání mé drahé polovičky, uvidíme. Mám takový dojem že už letos plodí. |
 |
Nejchutnější rajčata, 14.9.2011 Dá se říci že chutě blízkého okolí kopírují moje. Nejchutnější rajče bývá většinou to které uzraje jako první teď už jsem rajčat nabažen a v popředí zájmu jsou spíše pečená-sušená, a k přímému konzumu malé soudečky kterých je stále dost, hlavně... celý příspěvek > |
 |
Podpník Gisele5, 7.9.2011 Mám nově odrůdu Samba na této podnoži a měla by dorůstat asi do třímetrové výšky. |
 |
Melounoviště 2011, 7.9.2011 Navíc ty neroubované rostliny již uschly a roubované nadále prosperují. Roubovaná má tři plody, neroubovaná měla dva, z nichž jeden shnil. |
 |