Příspěvky uživatele - 133.163

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nejchutnější rajčata, 22.11.2011
Co máte na mysli, vlastnosti odrůdy a plodu nebo spíše ten polodeterminantní růst?
Prunus siberica - Sibiřská meruňka, 11.11.2011
Zadejte si do vyhledávače tento název nebo klikněte na odkaz Сибирский абрикоса Moc tam toho není ale pokud tohle uroste na Sibiři tak se klaním.... celý příspěvek >
Chladné počasí sběr paprik?, 17.10.2011
Kolík na prádlo je o hodně levnější varianta držáku na kapkovou závlahu oproti originálu.
Bradavice na hokkaidu, 11.10.2011
Já bych to neriskoval, připomíná mi to nějakou houbu, nikdy jsem se u žádné dýně nebo tykve s ničím takovým nesetkal.
Bradavice na hokkaidu, 10.10.2011
Fuj, nevím sice co to je ale neházel bych to ani na kompost.
Sušení semen dýně, 5.10.2011
Na deset litrů semen, vybraných z dýně, nepraných!!!  (těch klasických, se šlupkou) dávám 0,5 - 0,75 kg soli, promíchám, nechám min. 24 hodin v chladnu naležet za občasného promíchání. Potom suším na plechu v troubě při teplotě 70 - 80°C, za... celý příspěvek >
Vinná réva neplodí, 29.9.2011
Afrodita vyhnala letos nádherné letorosty které mají délku 3-4 m, tlusté jsou jako prst (1-1,5 cm), napadení chorobou nějak závažné nebylo, réva je stále olistěná a vypadá to že dřevo i vyzraje. Má všechny předpoklady na to aby příští rok rodila a já... celý příspěvek >
Ako Vám dozrievajú strapce?, 27.9.2011
Mám tuto odrůdu od pana Knížka vysazenu na jaře 2009, prvním rokem téměř nenarostla, druhým byla postižena vysokou vodou, letos vyhnala velmi pěkně a doufám že dřevo vyzraje aby se příští rok  "ukázala". Co se týče dozrávání střapců,... celý příspěvek >
Granny Smith, 26.9.2011 Obsahuje fotku
Přidávám fotky z víkendu.
Kam se poděl Šampion?, 26.9.2011 Obsahuje fotku
První úroda Šampionu vysazeného na jaře 2010, podnož M9.
Jak daleko pálivé papriky od nepálivých, 21.9.2011
Je to zajímavé, já popletl dokonce letos jeden pár (pálivá - nepálivá) a nepálily ani papriky rostoucí "centimetr" od sebe.
Kam se poděl Šampion?, 20.9.2011
Já ho vysadil vloni na podnoži M9 do stěny na přání mé drahé polovičky, uvidíme. Mám takový dojem že už letos plodí.
Nejchutnější rajčata, 14.9.2011
Dá se říci že chutě blízkého okolí kopírují moje. Nejchutnější rajče bývá většinou to které uzraje jako první  teď už jsem rajčat nabažen a v popředí zájmu jsou spíše pečená-sušená, a k přímému konzumu malé soudečky kterých je stále dost, hlavně... celý příspěvek >
Podpník Gisele5, 7.9.2011
Mám nově odrůdu Samba na této podnoži a měla by dorůstat asi do třímetrové výšky.
Melounoviště 2011, 7.9.2011
Navíc ty neroubované rostliny již uschly a roubované nadále prosperují. Roubovaná má tři plody, neroubovaná měla dva, z nichž jeden shnil.
Další diskuze:  6667686970>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika