Příspěvky uživatele - 133.163

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata tolerantní k plísni bramborové, 23.2.2012
Taky to lze takto udělat, já osobně jsem zapomenuté zálistky o délce 20-30 cm uměl vylomit a píchnout do země, samozřejmě udržovat vlhkou půdy. Pár dnů jsou povadlé ale pak se rozjedou, další možnost je zálistky jednoduše dát do sklenie s vodou a až... celý příspěvek >
Sazenice okurek - vyhodit?, 23.2.2012
Vy berete tu radu vážně?
Co vaše réva? (2012), 23.2.2012
Mám mladé rostliny, snad se letos poprvé ukáží.
Jaké odrůdy rajčat na balkon?, 22.2.2012
Ano, paprikám to trvá déle, a navíc čím "vyšlechtěnější" odrůda tím to trvá déle.
Co vaše réva? (2012), 20.2.2012
Nejdříve si pořádně si révu prohlédněte a najděte si místo kde je réva naroubována na podnož (to musí být nad zemí). Nemohu se ubránit dojmu že réva raší i z podnože, fotka je neostrá ale zdá se mi že je sazenice dosti hluboko. Pokud by tomu tak... celý příspěvek >
Jaké odrůdy rajčat na balkon?, 20.2.2012
Pozor, psal jsem že začínají klíčit, pokud na semínka nevidíte tak by se měly tlačit ze zeminy ven do týdne.
Jaké odrůdy rajčat na balkon?, 20.2.2012
Rajčata začínají ve vhodných podmínká klíčit rychle, za 2-3 dny.
Zaschnout může také, ale spíše se bude snažit "zachránit si život". Pokud Vám vyrašil pod zemí tak je také pravděpodobné že postupně vyžene i kořínky. Pokud se ho chcete zbavit tak počkejte až půda rozmrzne, odhrňte, ustřihněte a zase přihrňte, pak... celý příspěvek >
Skleník ze skla nebo polykarbonátu?, 20.2.2012
Pokud bych plánoval vytápěný skleník nebo skleník pro celoroční provoz tak bych asi volil vícedutinkový polykarbonát, otázka je jaký by byl cenový rozdíl oproti dvojitému sklu. Polykarbonát možná déle udrží teplo ve skleníku ale také mu déle trvá... celý příspěvek >
Zakrácený výhon nezaschne, já mu jen dovolím nebo nedovolím obrazit. Ještě se Vás zeptám, ta sazenice co máte je roubovaná nebo pravokořená? Pokud roubovaná tak to raší z podnože a chce to odstranit co nejdříve, pokud pravokořená a je to v zemi tak... celý příspěvek >
Nepodceňujte se , každý jednou začínal. Já, pokud si nejsem jistý, tak se taky ptám. Nevhodný výhon se ustřihne těsně u kmínku aby nebyl pahýl a nechá se být, řez postupně zaschne a zacelí se. Já to možná udělám tak že slabší výhon zakrátím jen... celý příspěvek >
Skleník ze skla nebo polykarbonátu?, 20.2.2012
U profesionálních velkopěstitelů se používá sklo, nevím jak moc je spešl ale je to sklo a to mluví za vše. Mám 4 dutinkový polykarbonát jen na samootevíracím okně. Nepropouští to slunce, prohybá se to, mám to tam jen proto že je to lehké, jak dlouho... celý příspěvek >
Ručně kované nářadí, 17.2.2012
Prohlížel jsem to video z odkazu vlevo o výrobě ručně kovaného nážadí. U rýče mi padlo do oka navaření "držáku" násady na vykovaný a opracovaný plech rýče. Nedojde tím k vyžíhání a tím pádem znehodnocení tak pracně kovaného ručního nářadí? Nebo tím... celý příspěvek >
Ruská zima, 17.2.2012
V Břeclavi máme tak 3-4 cm nového sněhu, na tom místě pod Pálavou poprchalo a jestli je tam 1 cm tak je to hodně, stejně tak v Mikulově, teplota +1°C, za chvíli z toho bude jen břečka a marast. Díky tomu mokru mě přešla chuť motat se v bahně ve... celý příspěvek >
Rajčata tolerantní k plísni bramborové, 16.2.2012
Po tržištích jsme vůbec nechodili, využívali jsme spíše kamené obchůdky a ta rajčata tam vypadala na pohled nevábně. Další věc která mne tam hodně zklamala byly melouny, a to tak že jsme je po třech nedobrých už ani nekupovali. Nakonec jsme skončili... celý příspěvek >
Další diskuze:  6162636465>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika