Příspěvky uživatele - 133.163

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata tolerantní k plísni bramborové, 2.3.2012
Kdysi jsem to zkoušel s odrůdou Ildi ale strašně se to, patrně díky krátkým dnům, vytahovalo a tak jsem pokusů zanechal. Jedině ji dát pod světlo (nebo nějaké to UV, IČ) s časovačem, ovšem co na to řekne elektroměr je otázka.
Jaké odrůdy rajčat na balkon?, 2.3.2012 Obsahuje fotku
Malé keříčkové odrůdy Venus a Vilma již nasazují na květy. Pro tyto vzrůstově malé odrůdy stačí okenní parapet.
Aku vhodnu, popinavu rajcinu na balkon?, 1.3.2012
Popínavé rajče neexistuje, max. se vyvazuje k opoře. Napsal jste "Moze byt aj zlta aj cervena ale dobre rastuca s chutnymi plodmi" a tak jsem Vám dal typ na žluté, je to Vaše volba.
Aku vhodnu, popinavu rajcinu na balkon?, 1.3.2012
Divné, tuto odrůdu má v nabídce snad každý.
Aku vhodnu, popinavu rajcinu na balkon?, 1.3.2012 Obsahuje fotku
Z volně dostupných odrůd žluté cherry ildi.
Špatny amarilis, 1.3.2012 Obsahuje fotku
Zasaďte ji do zeminy a alepoň týden na ní "nesahejte", žádné hnojení, žádné zalévání. Když ji necháte i 14 dnů na "pokoji", taky se nic nestane.
Špatny amarilis, 1.3.2012
A co ta voda v květináči? Nedivte se že hnije.
Papriky - klíčivost semen, 28.2.2012
Dost dobře nerozumím dotazu, Přepíchněte je do kelímku a zapustěte až skoro po první lístky.
Pomoc při stříhání révy, 28.2.2012 Obsahuje fotku
Já bych vavázal dva výhony a nechal klidně 6 oček na každém ať se réva ukáže, stará a silná je na to dost. Já ji tipuji na 3-4 roky.
Roubování rajčat, zkušenosti, zdroje podnoží 2012, 28.2.2012
Po naroubování jsem dal rostlinky do plastového kbelíku, zakryl sklem a postavil ho na horní polici ve verandě. Jelikož byl včera hic a slunce pálilo (i když na kbelík přímo nesvítí) tak byly rostliny povadlé a svěšené, dnes ráno už byly óká.... celý příspěvek >
Kadeřavost - postřik dnes?, 24.2.2012
Klidně postříkejte měďnatým přípravkem. Pokud nebude u nás taková vichřice jako nyní tak postříkám taky.
Jaké odrůdy rajčat na balkon?, 23.2.2012
Malé dobré sladké papriky.
Sazenice okurek - vyhodit?, 23.2.2012
Vám připadá Vaše odpověď tazatelce seriozní?
Postřiky, 23.2.2012
Já si knihu koupil a musím říci že diskuze zde mi dají o hodně více než celá ta kniha, za což "učinkujícím" děkuji, ať jsou jejich příspěvky takové nebo makové. Knihu jsem prolistoval a už nikdy se k ní nevrátil.
Jaké odrůdy rajčat na balkon?, 23.2.2012
Jestli mají rajčata plně rozvinuté děložní lístky tak je přepíchejte do kelímků a dejte na okno kde není tak teplo, do volných buněk můžete dát další semínka (pokud chcete). Papriky mají větší prioritu, těm věnujte větší pozornost.
Další diskuze:  6162636465>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika