Příspěvky uživatele - 186.81

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kukuřice, 21.6.2012
Dobrý den, jsem Mičurin amatér. Mám zasazenou kukuřici výšky ca.30-40 cm. Včerejší bouřka a hlavně vítr se na ní vyřádily. Bohužel celé dvě řady polehly. Víte někdo, zda je možná náprava (přesazení či něco podobného). Díky předem za radu, neradi... celý příspěvek >
Je to plíseň nebo jiná nemoc, 20.7.2011
Díky za radu, postříkal jsem to Previkurem a budu čekat jak to dopadne. Ještě jednou dík Ivan.
Benzinová sekačka NGP SP514HW, 8.5.2010
V tom případě si myslím že vhodná je ALKO, servis mají a ceny tak o 500 korun dráž než supermarketech. Oni totiž nevezmou záruku, pokud není koupená u nich. Asi se tam budu muset rozjet taky.
Usychani tisu, 16.4.2010
zdravim, neco pres 2m. cca 2 roky. bal cca 0.5m v prumeru, rozpadl se. presazeno na konci rijna, ale schnuti zacalo az v breznu... diky za reakci!
Usychani tisu, 13.4.2010 Obsahuje fotku
dobry den, loni jsme presadili tis, ktery byl ve vyborne kondici (z jine zahrady), ale letos po zime zacal usychat. pravidelne zalevano, striknuto horkou soli, vsechno uschle ostrihano, schnuti presto pokracuje predem dekuji za pripadne rady
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika