|
Příspěvky uživatele - 72.149
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak odlákat zmije od obydlí, 20.11.2012 Jed zmije není slabý, je podobný jedu chřestýše. Ona ho v takovém případě použije málo-šetří si ho na lov, aby se nažrala. Já protože netrpím alergií tak jsem s tím nikam nešel. Kdyby uštkla manželklu, která oteče když ji štípne komár, tak bych ji... celý příspěvek > |  | Udírna a uzení bez problémů, 20.11.2012 To jestli je s kostí nebo bez by musel říci autor. Na uzení slaniny (za studena) je nejlepší bůček odkostěný vcelku. Přitom se doba solení neprodlouží oproti rozkrájenému. Jak jsem napsal, každý si svůj způsob praxí upřesní sám. Já s ohledem na... celý příspěvek > |  |
|  | Udírna a uzení bez problémů, 19.11.2012 To vám nikdo nebere. Jen jsem chtěl říct, že je rozdíl mezi 4-5cm vysokým bůčkem a kýtou. Nakonec je samozřejmé, že si každý svůj poszup vypiplá ke své spokojenosti.
F.O. |  | Udírna a uzení bez problémů, 19.11.2012 Bůček bez kostí se dá naložit za 10-14dnů. Já solím také za sucha, Udím ale studeným kouřem. Pokud by se jednalo o šunku, pak minimálne 4 týdny. Ono je rozdíl, jestli 1,25 kg bůčku, nebo šunky.
F.O. |  | Jak odlákat zmije od obydlí, 19.11.2012 Mě uštkla zmije letos v srpnu. Křovinořezem jsem čistil místo podle cesty, pro uložení dřeva. Není pravda, že zmije uteče. Ona se pouze stočí a skryje. Pak buď máte štěstí, že na ni nešlápnete, nebo nesáhnete jako ta turiska letos v tatrách. Štěstí... celý příspěvek > |  | Prosim o pomoc pri vybere mot. pily, 16.11.2012 To hození v hobby pilách PS420SC vypadá v originále takto:"Empfohlen für den semi-professionellen Gebrauch. Sie hat viele Details einer Profi-Säge, ist leistungsstark, sehr benutzerfreundlich und zeichnet sich durch besonders angenehmes Handling... celý příspěvek > |  | Slimáci, 7.11.2012 Když necháte na zemi mrtvého plzáka, tak hop do druhého dne sežerou jeho kolegové.
F.O. |  | Dolmar PS500 - dekompresní ventil, 6.11.2012 Já bych to provedl ve stolní vrtačce, po předvrtání bych plochu srovnal válcovým záhlubníkem a vyřízl závit. Vše při jednom upnutí, aby plocha pro těsnění byla kolmá k ose závitu. Nikasil bude po obvodu oštípaný, pak asi jemně obrousit... celý příspěvek > |  | Rozpad kalače Extol, 15.10.2012 Je zřejmé, že jedna polovina byla prasklá již dříve. Vypadá to na křehký lom - nevhodný, nebo chybně tepelně zpracovaný materiál. Je to zajímavé, protože hlava kalače je používáním rozkovaná a v oku by byl materiál křehký?. Já bych to hodnotil jako... celý příspěvek > |  | Malotraktor Tip Robot zkusenost, 22.9.2012 Já sice nemám zkušenosti s Robotem, ale učinil jsem velmi dobrou zkušenost s firmou. Při stavbě navijáku jsem sháněl vhodnou spojku. Použil jsem kuželovou z robota. Jednání s firmou o úpravě spojky pro moje použití bylo naprosto bezproblémové,... celý příspěvek > |  |
|  | Dolmar MS-4510 a praskly kryt nastroje, 10.9.2012 Já mám 4510 rok výroby 2011. Kryt je skutečně tak houževnatý, že si nedovedu představit, že když už by se vyvtořila prasklina, pak by se nerozšířila až po okraj. Doufám, že uspějete.
F.O. |  | Dolmar MS-4510 a praskly kryt nastroje, 6.9.2012 Souhlasím s vámi. Kryt na mém stroji je, jak jsem napsal, jako z gumy (i když je to PA). Nedovedu si představit, že by na něm vůbec mohla taková praslina vzniknout a že by se šířila tak daleko.
F.O. |  | Dolmar MS-4510 a praskly kryt nastroje, 6.9.2012 Jenom zavařit
F.O. |  | Dolmar MS-4510 a praskly kryt nastroje, 5.9.2012 Ze snímků je naprosto jasné, že kryt dostal ránu zevnitř, bodovou do místa, kde se praskliny sbíhají. Rozhodně reklamovat. I když výsledek může být takový, že kryt splnil svou funkci, zadržel odhozený kámen, nebo co to bylo. Nikde není psáno, že se... celý příspěvek > |  | Dolmar MS-4510 a praskly kryt nastroje, 5.9.2012 Ten kryt se dodává celý vč ožezávače struny, plechové příložky a šroubů. Ta legrace stojí cca 1000 Kč. Proto reklamujte. Jsem zvědavý, jak dopadnete. Myslím si, že vzhledem k tomu, že je z měkého materiálu bude spíš rozseknutý, než praslý.... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|