Příspěvky uživatele - 72.149

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Upozornění všem majitelům sekaček pil a dalších přístrojů, 28.8.2014
Doplním jeden případ. Známý sekal s trojzubem, jako odchranu používal síťový štít. Škrtl o kámen, něco mu narazilo do oka. Na pohotovosti nic nezjistili, jen povrchovou ranku, tak usoudili na povrchové zranění. Do oka ale vlétl odštípnutý kousek... celý příspěvek >
Utěsnění prosakujícího žulového žlabu na vodu, 19.8.2014
Je to žula, to jsem si přečetl, ale o charakteru netěsnosti z toho nic nevyplývá. V žule nemůže být trhlina? Ptám se proto, že to má zásadní vliv na řešení. Podobně jako u ucházející duše na kole. Buď je píchlá, nebo řídká. Píchlá se musí zalepit,... celý příspěvek >
Utěsnění prosakujícího žulového žlabu na vodu, 19.8.2014
Řešení bude záviset podle toho jestli se jedná o prasklinu, nebo porézní materiál. To znamená nejdříve zjistit o co se jedná. FO
Křovinořez Dolmar MS4010 nebo MS4510 nebo jiný?, 19.8.2014
Ta hlava skutečně funguje. Ale je u ní (stejně jako u té starší) potřeba posunout kryt, aby ořezávač v rovině struny. Jedná se jen o vyvrtání nových orvorů do krytu. FO
Díra v převodovce, 18.8.2014
Jedná se zjevně o vadu odlitku. Asi to bylo utěsněno nějakým tmelem. Vám nezbude, než to opravit stejně. Odmastit a zatmelit. FO
Křovinořez Dolmar MS4010 nebo MS4510 nebo jiný?, 12.8.2014
Mám hlavu oregon universální. (do 300kulaté struny. Systém navíjení na ní moc nefungoval. Štvalo mě na ní, že jsem ji musel při výměně nástroje rozebrat, což bylo dost pracné. Když se struna ustřihla, nebo spekla, bylo nutno konce prostrčit do... celý příspěvek >
Bruska Hecht 9230, 10.8.2014
To se používá u řetězů oregon typ BP, LP,VP. Nakloní se svorec tak, aby špička broušeného zubu byla níž. Jinak tuto brusku teď mají v Horbachu za 1990,-CZK! FO
Kdo mi hrabe díry na zahradě?, 10.8.2014
Já bych podezíral kosa FO
Bubnová sekačka s variátorem pojezdu, 4.8.2014
Není to přesně tak, jak píšete. U mého tecumsehu se jedná o mazání horního ložiska klikového hřídele u motoru se svislým hřídelem. U motoru s horizontálním hřídelem je to trochu jinak. U obou variant se jedná o mazání kombinace rozvodem oleje... celý příspěvek >
Křovinořez - rada, 4.8.2014
Tomu moc nerozumím. Váha je srovnatelná se stroji stejné kategorie jiných výrobců (Stihl, HQ) FO
Jak se zbavit užovky?, 23.6.2014
Já bych byl rád, že tam užovka je. FO
Stihl MS 230 pri pileni straca vykon a vypina sa, 19.6.2014
To mi také naní jasné. FO
Stihl MS 230 pri pileni straca vykon a vypina sa, 19.6.2014
Takové teploty v motoru nemohou být. To by se ihned zadřela, protože by se neudržel olejový film. Na prvním kroužku je teplota do cca 180°C. Pokud by se kroužek vyhřál, tak by se jednalo o trvalou změnu. Spíše by bylo dobré, aby tazatel podrobně... celý příspěvek >
Vyžínače a křovinořezy Stiga, 17.6.2014
Promiňte, ale křovinořez 1kW o váze 7kg (33D), nebo 1,1kW o váze 9,9kg (44D) bych nechtěl ani zadarmo. Myslím si, že ani ta nejkvalitnější "podprsenka" z toho nemůže udělat příjemný stroj. Kvalita nespočívá v tom. kolik materiálu je použito, ale v... celý příspěvek >
Aký krovinorez? (dolmar, HQ, Stihl), 15.6.2014
Já jsem se podíval na předchozí příspěvek a z něj nevyplynulo, že že by to mohlo být vztaženo na značku Dolmar, nebo na 4T vs 2T. Pokud jsem to pochopil jank, tak se omlouvám. FO 
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika