|
Příspěvky uživatele - 186.158
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Ako najlepsie spracovat a konzervovat bazalku?, 8.8.2012 Souhlasím, mixovat v žádném případě. Nejlepší je nadrobno nakrájet keramickým nožem, pokud použijete mixér nebo klasický nůž bazalka zčerná. Já ji nakrájím nadrobno a dám do mrazáku, celkem se mi osvědčily takové ty pytlíky na zip. Dobře se... celý příspěvek > |  | Gril Weber, 19.6.2012 .. no já nevím, ale 30-40 briket mi nepřipadá zase tak málo. Mám knížku Grilujeme s Webrem a tam jsou rozpisy jaké maso jak dlouho a také kolik briket. Zřejmě to neodpovídá realitě :-(. Tak budeme zkoušet, věřím, že časem to vyladíme.. Jitka |  |
|  | Gril Weber, 19.6.2012 Zdravím,
máme ten samý problém, originál brikety, žhavení v komínu 30 minut, počet briket přesně podle návodu, průduchy otevřené a teplota nepřelezla 170 stupňů. Kuřecí maso jsme místo avizovaných 6-8 minut dělali skoro půl hodiny. Bylo... celý příspěvek > |  |
|
|
|