|
Mšice na paprikách, 30.7.2009 Také máme problém ve skleníku s mšicema. BIO prostředky jsme vyzkoušeli, ale nefungují. Postříkali jsme papriky Pirimorem a za pár dnů mšice znovu. Řekla bych, že nejlepší je Mospilan. Ten zatím zaúčinkoval nejlépe. |
 |
Paprika - nevím co s ní je, 19.7.2009  Letos se nám nevedou papriky. V místě kde se stonek rozvětvuje začínají usychat, hnědnout a vrchol rostliny uvadá. Manžel to postříkal Previcurem, ale nepomáhá to. Je to plíseň nebo padlí? Poradí někdo jak se toho zbavit? Děkuji Eva |
 |
|
 |
Co je to za keř?, 22.6.2009 Dík za odpověď. Není to z naší zahrada, někde jsem to vyfotila, připadal mi ten keř neobvyklý. |
 |
Co je to za keř?, 22.6.2009  Prosím ví někdo co je to za keř? |
 |
Pekingské zelí, 14.3.2009 Prosím můžete mi prozradit, které dva druhy se dají pěstovat na jaře? Ráda bych to vyzkoušela. Eva |
 |
Hniloba plodů broskví, 20.7.2008 Broskev začíná dozrávat, ale hodně plodů nahnívá. Nevíte někdo čím by to mohlo být. Pomohl by předem nějaký postřik? |
 |
Skleník, 5.11.2007 Děkuji za odpověď, také jsem si to myslela, že by to asi nepomohlo, ale člověka napadne ledacos. |
 |
Skleník, 3.11.2007 Ve skleníku pěstujeme jen hroznové víno a papriky. Letos bylo na paprikách hodně mšic. Několikrát jsem je stříkala, ale vždy se po čase objevili znovu.. Myslím, že ty mšice musí být i v půdě. Nešlo by zem ve skleníku zalít nějakým prostředkem... celý příspěvek > |
 |
Klívie s bílým květem, 26.10.2007 Vůbec jsme netušila, že klivie je také bílá, ale moc se mi líbí, tak tu bych si určitě ráda koupila. |
 |
Waigelie, 12.10.2007 Všem vám moc děkuji za rady eva |
 |
|
 |
zásilková zahradnictví, 10.10.2007 My jsme si u Starkla koupili stromkové rybízy a zašly. Ale to jsme je kupovali osobně a sami si je vybrali. Větvičky vypadaly dobře a kořen byl zabalený.Vůbec se to neujmulo. Jinak např. vystavené sazenice jahod mají hrozné, to bych si nikdy... celý příspěvek > |
 |
Waigelie, 10.10.2007 Vypěstovala jsem si waigelii sama, tak, že jsem zasadila větvičky a ono se to kupodivu ujmulo. Ale asi jsem rostlinu zasadila na nevhodné místo (na stanovišti je už druhým rokem). Na jaře kvetla a po odvětu waigelie dosti vyčouhla a má jen 2 větve.... celý příspěvek > |
 |
Psí víno, 4.10.2007 Proč by se nedalo řízkovat? Já jsem utrhla několik větviček a dala do vody, brzo to pustilo kořeny a krásně se chytlo. |
 |
Maliny, 2.10.2007 .Nevím co jsem udělala špatně, maliny jsem po sklizni - staré vystříhala a nové výhony trochu pokrátila. Vyhony vyrostly a na kocích začínají kvést. Co s nimi? Mám je ještě jednou pokrátit? Prosím poraďte. Děkuji |
 |
Mombrecie, 22.9.2007 Letos jsem si na zahrádce zasadila mombrecie. Prosím poraďte, zda se musí na zimu vyndat jako gladioly, nebo je můžu nechat v zemi? Jak to děláte vy? |
 |