Příspěvky uživatele - 8.42

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kameny, 5.2.2013
V Menčicích mají pěkný modrý rohovec, v Chomutovicích mají břidličný rohovec, tam se dají vybrat hezké ploché kameny.
Trvanlivé jmenovky s odrůdami, 5.2.2013
S agenturními pracovníky jistě máte pravdu, ale babce ze vsi nebo studentce bych to svěřil spíš, než manažerovi. To jen tak na okraj, jinak souhlas.
Jaká budete pěstovat rajčata v roce 2013?, 4.2.2013
Což o to, semínka člověk sežene. Můj problém se spíš s nedostatkem místa na záhonech. Když chci i jinou zeleninu než rajčata, vejde si mi tak 20 - 30 rostlin. A z toho větší část chci mít jistou, tj. osvědčené odrůdy z minulých let, takže na... celý příspěvek >
Karel, Jiří - polykarbonátové pařeniště, zkušenosti, 4.2.2013
Vyřiďte manželce, že za tuto cenu se prodávají poloviční skleníky a ještě bez základů :)
Okna na sever, 4.2.2013
Podstatné jsou dvě věci: Jestli jsou vaše odrůdy F1 (je to vždy uvedeno na sáčku nebo se to dá dohledat podle názvu odrůdy) a co roste v okolí. Pokud jste v okolí jediná, kdo má papriky, potom je dost pravděpodobné, že se nezkřížily a budou mít... celý příspěvek >
Okna na sever, 3.2.2013
Také Vás zdravím. Asi budete mít pravdu, když je opravdu zamračeno. Je ale spousta dnů, kdy slunce jen vykukuje nebo kdy i skrz mraky dělá stíny, potom bude rozdíl asi podstatně větší. Asi nikdo nepochybuje o významu orientace pozemku, v průměru... celý příspěvek >
Okna na sever, 3.2.2013
S tím bych nesouhlasil. Člověk to možná nerozezná, ale přístroj by jistě na jižním okně naměřil podstatně více světla, než na severním i při zatažené obloze. A slunečných dnů také není zanedbatelně.
Okna na sever, 2.2.2013
Nejjednodušší je to s tykví - tu zasejte v květnu přímo na záhon. Rajčata můžete zkusit předpěstovat, ale raději později, spíše bych to viděl až na konec března. S paprikami je to nejsložitější - pokud nejste ve vinorodé oblasti, asi z nich nic moc... celý příspěvek >
Terén - úprava, 2.2.2013
Jestli nejde o překlep a jedná se skutečně o 30m2, potom bych volil postup: Roundup, zrýt, uhrabat, zasít, zasekat hráběma, ušlapat prkénkama nebo uválcovat, zalévat.
Kdy zasít semena?, 30.1.2013
Na tom posledním obrázku je máte dost nahusto. Snesou takový spon v pohodě?
Kdy zasít semena?, 29.1.2013
Myslíte papriku? To snad ani ve vaší poloze nezkoušejte.
Kdy zasít semena?, 29.1.2013
Já nepospíchám, papriky seju až v půlce února
Zelenina ve skleníku v zimě, 29.1.2013
Já vytápěný skleník bohužel nemám, ale pokud vím, některá zelenina dobře snáší i nedostatek světla. Týká se to salátu, ředkviček, kedluben, špenátu, kozlíčku... Od února potom můžeme sít v podstatě cokoliv - papriky, rajčata, okurky, melouny atd.
Zelenina ve skleníku v zimě, 29.1.2013
S opylením ve skleníku je problém i v létě. Proto se používají např. partenokarpické (bezsemenné) okurky, které plodí bez opylení. S rajčaty se zase doporučuje ručně třepat. Takže ano, ve vytápěném skleníku lze pěstovat zeleninu celoročně.
Kolik utrácíte za semínka?, 29.1.2013
Samozřejmě, že když chci 20 odrůd rajčat, tak využiju z každého pytlíku pár semínek. Ale co s tím? Mohu a) pěstovat jednu odrůdu, což nechci b) pokusit se s někým domluvit, ale to není tak snadné.
Další diskuze:  6,  7,  8,  9,  10  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika