Příspěvky uživatele - 213.39

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Světlušky 2012, 17.6.2012
Včera jsem světlušky nesledoval: poslouchal jsem fotbalový zápas (a to nejsem žádný sportovní fanoušek). Potom už na světlušky bylo pozdě (resp. jedna jediná svítila v trávě). Dnes jsem viděl asi osm letících světtlušek a jednu "pozemní" -... celý příspěvek >
Uvadající pnoucí růže, 17.6.2012
Přišlo mi divné, že na mou odpověď nepřišla žádná reakce. Tak jsem se dal trochu více do pátrání... Vzhledem k tomu, že pod pojmem "fialová skvrnitost růží" se nedá nic najít (a přesto si myslím, že jsem se to tak kdysi naučil a sám jsem si to... celý příspěvek >
Azalky - houba?, 17.6.2012
Ouškatost rhododendronů - Exobasidium japonicum. P.S.: taky jsem to v životě neviděl. Josef.
Maliny - co jim chybí?, 17.6.2012
Virová mozaika maliníku? Josef.
Škůdci na vrbě, 17.6.2012
To nahoře je - podle mého názoru - nejspíše kukla slunéčka (dospělá vypasená larva se zakuklila a za několik dnů z kukly vyleze slunéčko). Na spodní fotce jsou nejspíše mšice. (A těmi se živí právě larvy slunéček). Josef.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika