Příspěvky uživatele - 242.167

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co vaše réva? (2014), 18.5.2014 Obsahuje fotku
Porovnání včerejší Arkadie s loňskou z 11.5., znatelný rozdíl tam je.
Co vaše réva? (2014), 18.5.2014 Obsahuje fotku
Vylamoval jsem přebujelé letorosty Originalu a hledal květy. Zlistil jsem že téměř všechny letorosty se rozdvojují a napadlo mne, zda tahle anomálie by nemohla stát za tím nenasazováním květenství. Pak jsem ale objevil dva přímo na takovém šlahounu.... celý příspěvek >
Halčivec révový nebo vlnovník révový, 17.5.2014
Dnes jsem byl na nákupu ve vinařských potřebách a slovo došlo i na to poškození a na Omite + listové hnojivo. Prodavač mi říkal že se ještě nesetkal s tím, že by Omite poškodilo listy révy, a i další účastník se přiklonil k názoru, že to má na... celý příspěvek >
Co vaše réva? (2014), 17.5.2014 Obsahuje fotku
Obavy z mrazů snad definitivně skončily a nastupují jiné, u mne z mokra a chorob. Réva roste jako z vody ale začínají se objevovat první neduhy. Mám takový blbý dojem že nastupuje padlí (viz snímek). Jeden preventivní postřik jsem již dělal již někdy... celý příspěvek >
Mšice na rybízu, 17.5.2014
Zhruba před hodinou jsem stříkl papriky a okurky proti mšicím a molicím postřikem Rock Effect. Je to nějaký eko-olejový přípravek s ochrannou lhůtou 1 den. Nejsem zastáncem těchto eko-bio přípravků, měl jsem ho doma pro vyzkoušení na duo... celý příspěvek >
Jak sázet do mlčovací fólie, 16.5.2014
Rukojeť sadbovače zmáčknete, lopatky se roztáhnou, píchnete do země, zavrtíte, povolíte rukojeť a vytáhnete zeminu. Proto nesmí být zemina moc suchá a sypká. Lopatky ji dokáží sice zmáčknout, ale není to to pravé ořechové. Pokud je díra malá tak... celý příspěvek >
Rajčata, cukety, dýně - máte už vysazené na záhonech?, 16.5.2014
Vichr ve spojení s podmáčenou půdou rostliny doslova vytáhne ze země.
Nejchutnější rajčata, 16.5.2014
Utrhnout nezralý plod.
Hnojení broskvoní, 15.5.2014 Obsahuje fotku
Letos mi broskvoně žloutnou hodně, a jedná se hlavně o stromky víceleté, rovněž mají celkově malé listy. Mladé stromky jsou všechny bez těchto problémů. Přihnojil jsem siranem??? a ještě se chystám ošetřit hnojivem na list Harmonie-železo. Jen mám... celý příspěvek >
Jak sázet do mlčovací fólie, 14.5.2014
Pod pojmem vzrostlejší rajčata si představujete co? Tím sazečem se dostanu hluboko i 30 cm což je dostačující, a hlínu kterou vyklopím ze sazeče jen přihrnu nazpět a zaliji, zemina sedne a pak ji jen doplním a dorovnám. Připomínám že mám standartně... celý příspěvek >
Sladkaja děvočka - kde sehnat semena?, 14.5.2014
Tak ten je tyčkový, v květináči ho můžete vést klidně na dva výhony a vlky vylamovat.
Plzáci, 14.5.2014
Nepostřehl jsem že by je žralo něco jiného, ale pokud je sežere slimák tak jsou na místě uslintané stopy, bo na ně hned účinkuje.
Netkaná textilie ve fóliaku, 14.5.2014
Pokud objevím takovou kolonii tak jim nasypu trochu Substralu nebo Maxforce. Je to nějaký cukr s hubícím přípravkem který si natahají do hnízd.
Melounoviště 2013, 14.5.2014
Dobrý den paní Zuzano, zkoušel jsem pěstovat na terase jeden rok ale upustil jsem od toho. I když je terasa součástí baráku, tak je v patře mimo přímou kontrolu a tím pádem hodně "daleko". Měl jsem tam tři skoré odrůdy ale úroda byla jen po jednom... celý příspěvek >
Jak sázet do mlčovací fólie, 14.5.2014
Položím na záhon folii nebo textilii, udělám kulaté otvory (většinou) nebo říznu křížky a za pomoci sázedla cibule ďůlky jamky na rostliny nebo přísady. Je to velmi jednoduché, jen v případě že je půda suchá a sypká, je to trochu složitější.
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika