|
Plíseň?, 11.7.2014  v případě silného výskytu ošetření za 10–14 dnů, opakovat v 1. dekádě VIII - tohle je uvedeno na Agromanualu. Já osobně zkušenost se Sanmite ještě nemám, ale vnovník má silný výskyt na mé révě již minimálně 14 dnů. Stále zvažuji že to vyzkouším bez... celý příspěvek > |
 |
Septoriová skvrnitost?, 11.7.2014 I já se přikláním k tomuto názoru. |
 |
|
 |
Stolní réva a Giberelin, 10.7.2014  Přikládám snímky na porovnání. Réva byla Gib. ošetřena 2x. |
 |
Co mám s rajčaty?, 10.7.2014 Tomato Focus je speciální hnojivo přizpůsobeno specifickým vodním zdrojů.
Tomato Focus bude podporovat zdravý, intenzivní růst rostlin a chutných plodin. Lepší dostupnost živin. Méně soli v pěstebním substrátu.
Tomato Focus hnojivo má všechny... celý příspěvek > |
 |
Sladkaja děvočka?, 10.7.2014 Pokud se obrázek neshoduje, tak ať tam firma nedává raději nic, je to zavádějící a klamavé, já to považuji za podvod na zákazníkovi. |
 |
Bílá plíseň na plodech, 10.7.2014  Povlak padlí na listech a plodech "zasychá" a tmavne, plíseň rovněž tak. Včera jsem musel ošetřit proti plísni, která napadla hlavně mladé výhonky, a dnes se mi zdá že již začíná zasychat. |
 |
Fleky na rajčatech, 10.7.2014 Šedá hniloba rajčete.
|
 |
Sladkaja děvočka?, 9.7.2014 Ne, Tomatoberry mám z Anglie. |
 |
Sladkaja děvočka?, 9.7.2014 Nespletl jsem se, poukazoval jsem na to, že tato odrůda vypadá na přebalu jinak než na rostlině. |
 |
Sladkaja děvočka?, 9.7.2014  Firma Sedek už mne docela začíná štvát, podobně jsem dopadl s Paprikami Aramis, kdy místo krásných kvadratických plodů mám z nových semen rajčatové papriky.
Tohle určitě není Sladkaja děvočka tak jak ji znám, možná je to ta varinta o které se zde... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Sklizeň česneku, 7.7.2014 Sklidili jsme Dukát i Unikát a úroda je velmi pěkná. Nevím jak velké palice mají tyto odrůdy mít ale každopádně jsou pěkné. Krom dvou-tří špatných kousků ze sta bylo vše na jedničku. Ještě nám zbývá sklidit asi dvacítka Karlů IV., ale ten se zatím... celý příspěvek > |
 |
Co vaše réva? (2014), 6.7.2014 Tzn. 12 střapců na hlavu? |
 |
Štěpování révy - stratifikace, 6.7.2014  Naroubovaná réva nejdříve narašila a zhruba do měsíce "odešla", zůstaly jen náznaky zeleného. Zda nakonec z toho vyrašila nebo znějakého záložního pupene nevím, každopádně se má nyní k světu. Jen doufám že to není z "kořene", to poznám až po odkrytí... celý příspěvek > |
 |
Lilkoviště 2014, 6.7.2014  Lilky dospěly venku do konzumní velikosti. |
 |
Mini, Bibi, Datlo od Semo, 6.7.2014  Rajčátka začala zrát a tím pádem začala i konzumace. Nějaký ten snímek jak u mne tyto odrůdy vypadají.
|
 |