Příspěvky uživatele - 228.70

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Třezalka rozložitá, 30.4.2008
Třezalku mám již několik let. Hnědnoucí listy po zimě vždy ostříhám, protože vyráží ze země. Hodně se rozrůstá, má dost rozložitý kořenový systém. Mám ji zasazenou všude, na slunci, i ve stínu. Dokonce ve stínu mě nejvíc kvetla.
Venkovní kala, 4.10.2007
Prosím o radu. Mám venkovní žlutou kalu. Zasadila jsem ji do dobré hlíny do květináče, brzy z jara jsem ji nechala naklíčit ve skleníku a po zmrzlících vyndala na zahradu. Měla krásné listy, jediný květ, který odkvetl a do teď nic.Myslím, že jí nic... celý příspěvek >
popínavá hortenzie, 27.9.2007
Mám popínavou Hortenzii několik let. Ale představovala jsem si, že je hezčí. Ale musím říct, že žádný zázrak. Mám ji dokonce na severní straně a roste a kvete nenápadnými malými bílými kvítky. Pokud nemá oporu, plazí se po zemi a zakořeňuje. Zdá se... celý příspěvek >
gloxinie - uhnívají nebo co, 27.9.2007
Dostala jsem Gloxinii jako dárek a krásně kvetla. Známá si ji vypěstovala z lístku jako Fialky. Po odkvětu se Gloxinie úplně zatáhne, takže nevyhazovat, ona zase vyraší z hlízy.
Shorakvět nebo-li šuškarda, 26.9.2007
Mám červenou Šuškardu, jinak je i bílá. Nakupuji na Floře v Olomouci a ve Věžkách. Mám ji už léta. Množí se dělením trsů. Dělím ji na podzim v tuhle dobu, ale jen když je vlhko, aby se dobře ujala.
Callistemon - štětkovec, 26.9.2007
Štětkovec jsem si koupila na prodejní výstavě ve Věžkách. Prodávající mi sdělila o pěstování toto: Pěstuje se podobně jako Oleandr. Na zimu do chladné místnosti, starší rostlina do sklepa. Koupila jsem si mladou rostlinku, tak ji dám na zimu do... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika