|
Příspěvky uživatele - 105.111
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jaká nejúrodnější rajčata a papriky na balkon?, 6.2.2013 tady byse mi tato rada hodila... |  | Jaká nejúrodnější rajčata a papriky na balkon?, 5.2.2013 Stačí mi pár odrůd, ty které jsou nejůrodnější, děkuji:) |  |
|  | Co s těmito výhonky u rajčat?, 16.6.2012 Ano odrůdy, bejbino, policino, cherolla, ldyll, lidi...
Ustřihnout vrchol rostliny s květenstvím? :(
Nebude jednodušší pro mě, vyštípnout i takto velké zálistky? |  | Co s těmito výhonky u rajčat?, 16.6.2012 I když jsou zálistky širší než stonek? A jsou dlouhé i přes 20cm? Co na to říká třeba Mirek? Díky |  | Zalivka z reky?, 16.6.2012 Je lepší to lejt do podmisek? Vezmou si to rajčata jen to co potřebují? Víte, zalévat denně 20litru vody z kohoutku, to by se moc nevyplatilo :( |  | Co s těmito výhonky u rajčat?, 16.6.2012  2 |  | Co s těmito výhonky u rajčat?, 16.6.2012  Někdo mi doporučoval ať to nechám bez péče růst, že vylamování škodí, co vy na to? Neměl bych to odstranit? Co na to říkáte? Děkuji. Adam |  | Zalivka z reky?, 16.6.2012 Nevím, co znamená výpustí z ČOVky? Vodu bych bral u Zbraslavy, kde stéká z Vranovské přehrady. Půjde to? Děkuji |  |
 |
|
|
|