|
Příspěvky uživatele - 9.2
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jabloně a jiné do vysokých poloh, 6.2.2014 Trochu to rozvedu. Dozrává, pravda, jenže jaká? Já jsem rád, že mi u zdi vydrží, vykvete a aspoň trochu dozraje Krystal. Vy tu popisujete košt odrůd téměř z Tokajské oblasti, ty by na vysočině jednak zmrzly napadrť a i kdyby snad vykvetly a zarodily,... celý příspěvek > |  | Kdy plánujete letos stříhat víno?, 2.2.2014 Březen je vždycky nejistý. Kdysi kdosi z Moravy sem napsal "od Matěje do Josefa". Myslím, že to platí a vybere si každý. |  |
|  | Jakou zeleninu pěstujete na černé netkané textilii?, 30.1.2014 Měl jsem ji loni prvně pod paprikami ve skleníku a dobrý. Hlavně se to nezapleveluje, což byl hlavní záměr. |  | Pohlubte se, co jste dnes stihli na své zahradě, 25.1.2014 Nic, mrzne jen praští. Uplet jsem půl košíku.
|  | Moje nové tekvice 2014, 25.1.2014 No jak by chutnal, jako dyně. Taky jsme to před lety zkoušeli a dělali. Dýně tam dodá vlákninu, chuť se musí dodat uměle nějakým skutečným džusem. Musí se to osladit a okyselit, dyně dodá jen hmotu. Je s tím spousta práce a výsledek nic moc.... celý příspěvek > |  | Oprava kladiva s plastovým topůrkem, 19.1.2014 Chápu, že je to zdroj poučení. Ale to, co dáváte za příklad, je zase špatně. Pisatel totiž jedním dechem uvádí, že ten polyuretan je nesehnatelný, takže ta rada je zas na nic a opět platí to vyhodit. A nelze posuzovat tolerantnost a pochopení podle... celý příspěvek > |  | Oprava kladiva s plastovým topůrkem, 19.1.2014 Tak jste to rozsek. Epoxydem to jde, ale vhodný není = zahodit. Mimoto vás opravím, když se někde válí palice s plastovou násadou, tak se zpravidla sama neuvolní. |  | Odrůda jabloně do vyšších poloh, 13.1.2014 Rubín v mé výšce rodil naprosto špičková jablka skvostné barvy a velká jako míče. Neošetřovaný. Bez výrazných chorob. Vzpomínám na něj se vztekem a slzou v oku, vztek mám na sebe, ožral ho zajíc zcela dokola kmene asi 30 cm délky. |  | Gascoigneho šarlatové a Deliga, Nonnetit x Starking a Nabella, 13.1.2014 Nesdílím pane Petře Vaše nadšení pro Gascoigneho. Už jen ze vzpomínek - vůně, zprv lákavá a jaksi exotická se zvykem zdála až nepříjemná. Ostatně jako u všeho co přespříliš voní. A jak správně píšete, pěstitelské vlastnosti nic moc. Snad by se... celý příspěvek > |  | Odrody naších dedov a pradedov, 12.1.2014 Zajímalo by mne, jak je to uložení technicky provedené. |  |
|  | Odrody naších dedov a pradedov, 11.1.2014 Príroda nie je stroj a svoje limity dokáže prekonať.
Příroda ovšem taky nemá ráda extrémy. Nerozumím tvrzení že za 250 roků budou jablka chutnější než současná. Jablka našich dědů chutná byla, dnes nejsou, za 250 roků zas budou? Nesmysl. |  | Hokaido dnes, 9.1.2014 Taky se mi takhle začaly hokkaida kazit, hlavně ty nedozrálé, co jsem musela předčasně sklidit kvůli mrazům. Anebo plody, u kterých se mi "povedlo" ulomit stopku.Takže po zkušenostech nenechávám nic náhodě a skladuju jen ty zralé a neporušené. Z... celý příspěvek > |  | Přežijí mladé stromky letošní divnou zimu?, 6.1.2014 Ta rada nějak nekoresponduje s jedním starším vláknem, kde proběhla poměrně dramatická dikuse o nutnosti řezu na tři očka při výsadbě. Mimoto pokud už je to při výsadbě řezané, připomíná to křížek po funuse. |  | Jak naložit maso na uzení, 5.1.2014 Maso tažené ve vodě 80 st. hodinu se určitě nezatáhne, ale do 3/4 uvaří. Pak asi stačí těch 8 hodin uzení. Ovšem to co vyrobíte je spíše zauzená šunka. Pokud jde o překládání, nevím, zda někdo radil překládání co dva dny, ale spíše ne. Jde totiž o... celý příspěvek > |  | Můžu zasadit "obyčejné" brambory, ne sadbové?, 5.1.2014 Základ je pochopit, že brambora není ořech, v tom tkví první stupeň poznání. (Mělo by se to učit už na ZŠ, ale jak se postupně Amerikanizujeme...) Otázka je, co chcete dělat, zda pěstovat brambory, nebo vám je líto vyhozených klíčů, nebo jste tak... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|