Příspěvky uživatele - 9.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Poradí někdo co s okousaným smrčkem?, 3.5.2014
Řekl bych že ne srnka ale srnec a ne okousala, ale odrbal parůžky. Což na podstatě nic nemění. Když to ustřihnete, on si jednu nebo více větví postaví do svislé polohy a terminál si nahradí, pak to řezem upravíte. Jestli trváte na nějaké třeskuté... celý příspěvek >
Vytékání vody po vypnutí čerpadla - kapková závlaha, 30.4.2014
Paradoxně máte rozvod bez netěsností a to je problém. Ten ventil by to řešil, ale je na 24 V, tedy před ním musí být ještě transformátor 220/24 V. Zapojení vcelku triviální. Zvednutí konce nepomůže, musel byste zvedat sací konec - ten co je v sudu.
Papriky - výsadba do skleníku, 27.4.2014
Už jsem je tam namydlil a v mrazové kokotlině jsem. Takže na ně půjde ještě netex.
Jak sázet česnek, 25.4.2014
No jo, jenže původní post jsem pochopil tak, že ty listy porostou zároveň s řádky podélně, ne napříč. Podle té zkušenosti by se to mělo sázet naopak, bříšky napříč řádků. Pak by listy rostly podélně.
Obyčejný rýč (i fiskars) vs. bronzový, 25.4.2014
No tak nevím, čím to tak může působit. Zdali nějak enegeticky nedokážu pochopit. Chemicky ano. V bronzu je měď, cín, někdy fosfor, možná olovo. Cín vcelku ok, O mědí v bazénech jsou tu ságy z obou stran spektra. A olovo je snad jasný. Fosfor snad... celý příspěvek >
Elektrická rotační sekačka, 24.4.2014
Ono se tu nedá generalizovat. U "starých" motorů byl předpis za určitou dobu seřídit ventily. Takže kdo to znal, shodil víko, (u Š 100 dvě šestky matky)  vzal měrky, dva klíče, šroubovák a šel na to. Dnes v době samostavů a jiných vychytávek ani... celý příspěvek >
Mini San Marzano, 24.4.2014
Dobrý den, už při první zmínce o této odrůdě tady na těchto stránkách jsem ji několikrát hledal v naší Bille, bohužel tuto odrůdu mini SM u nás neprodávají. Václav
Letni údržba sloupové jabloně, 22.4.2014
No já bych řekl že ne kromě toho, ale podle předpisu pro sloupovité jabloně. Pro obyčejné je to snad jiné.
Elektrická rotační sekačka, 22.4.2014
Já těm důvodům rozumím snad taky, motor (spalovací)  bývá pro ženu dílo ďáblovo. Ale ta rozloha mi připadne docela velká na elektriku. Samozřejmě záleží na tvaru, členitosti pozemku, dostupnosti zásuvek a lecčems jiném.
Letni údržba sloupové jabloně, 22.4.2014
Když to tak udělá po dvě sezóny, bude mít narostlý výhon metr délky, pokud dvakrát za sezonu zaštípne. Trochu moc na sloupovitý tvar ne?
Problém se sekačkou, 21.4.2014
Tradují se tu skazky, že sekačku bez nože nastartovat nelze, že nůž funguje jako setrvačník. Já jsem to nevěděl a sekačku bez nože normálně nastartoval. K tématu, přikláním se spíš k té brzdě. Taky se tu vyskytl případ, že majitel přes zimu zapomněl... celý příspěvek >
Mráz - malé plůdky meruněk, 16.4.2014
Sírius se nádherně třpytí, to to zas dopadne. Zajímavý, že se to poslední dobou takhle pos..e každý rok podobně.
Motor jikov - problém, 16.4.2014
Dobrý nápad. Akorát chybí rada, kde takový benzín koupit, nabo jak ten líh z něj dostat.
Úprava staré neudržované zahrady, 15.4.2014
Nevím, zda je vlákno ještě živé, ale nestačím se divit, co rad veskerze nesmyslných sem napostovali zdejší radikalisté. Zaprvé je evidentní, že paní tomu rozumí jako kůň kávě, bez urážky. Zadruhé má snahu a tendenci všech začátečníků jatých jarní... celý příspěvek >
Motor jikov, 15.4.2014
Seřídit předstih, když nepomůže, takto se projevuje vadný kondenzátor, pokud je tam kontaktní zapalování. Kondenzátor je poťouchlá součástka, občas jakoby je probitý, občas není, třeba podle zahřátí. Takto blbne i fajfka svíčky, může být po těch... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika