Příspěvky uživatele - 79.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Moniliový úžeh? Nashi, 22.7.2012 Obsahuje fotku
Zdravím, tento rok vysazená hrušeň. Začly se jí kroutit listy a hnědnout. Nevíte někdo prosím co s tím?
Nova svestka uschla, ale rasi vyhony - nechat nebo vyhodit?, 28.6.2012
Zdravím, to co jde z kořenů musí pryč. Nechejte tam jen tu vetvičku z kminku... Tu uschlou část kousek nad novou vetvičkou (asi 1 cm) odtřihněte a zabalzámujte. Vetvičku nechat růst. S korunou si nyní nelamte hlavu.. to až za rok možná za dva.
Vysazení švestek na slivovici, 14.6.2012
Doporucuji TopTaste, velmi rychly rust. Mám ji druhým rokem a už by měla svestky (vystipal jsem je - kvuli rustu a zesílení)
Sezrane listy od brouka - poznavacka + reseni, 14.6.2012
Zdravím, vrbu mám na zahradě také - na tu se ani nepodívá. Ovšem reklodu a letos vysazené švestky opravdu miluje... zatím chodím a zabíjím je (v desítkách)... ovsem porad bez ucinku, budu muset zkusit ten postrik...
Sezrane listy od brouka - poznavacka + reseni, 7.6.2012
Uff, tak jsem jej našel Vrbař uhlazený. Nevíte jak proti němu bojovat?
Sezrane listy od brouka - poznavacka + reseni, 7.6.2012 Obsahuje fotku
Zdravim,  do renklody se mi pustili brouci /dle foto/, plody má, ale skoro žádné listy, brouci je stíhají sežírat. Nevíte co je to za brouka a jak se proti němu bránit? děkuji za info
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika