|
Příspěvky uživatele - 206.224
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Noni - morinda citrifolia, 13.8.2012 Zdravím všechny NONIsty
Tak se dívám že zájem pěstovat NONI se už začíná probouzet a to mě moc těší.
četl jsem že moc lidem nevyklíčily semena, klíčení semen potřebuje opravdu hodně tepla, já jsem sehnal náhodou od známého 50... celý příspěvek > |  | Vydatné deště, 14.6.2012 Tak u nás pořád prší, ale máme vše ve foliovníku a pohoda, ted hlásí pařáky takže posílíme rajčata a cibuli alginurem aby to plísen neměla tak jednoduché. |  |
|  | Kadeřavost - postřik dnes?, 14.3.2012  Zdravím všechny
Já jsem stříkal kuprikolem na podzim.druhou v lednu kdy bylo hodně teplo a pupeny se probouzely a třetí jsem prováděl 3,3,dnes jsem uviděl na angreštu zlatý Fík maličko zelené špičky (líska zatím nepráší) je u nás 6 stupnů a... celý příspěvek > |  | Rezistentna odroda broskyne?, 30.1.2012 Zdravím
Tak jediné broskvoně které mají vyšší odolnost proti kadeřavosti jsou třeba Amsdenova, Martina a Primisima delbart všechny jsou to bělomasé odrůdy s vysokou odolností, pokud ale bude nepříznivá zima doporučuji jeden postřik před... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|