|
Příspěvky uživatele - 148.21
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Stará jabloň, 18.7.2011 Ak su tie jablka k tomu vsetkemu, sypké a skladovat sa daju priblizne do vianoc tak tuto jablon mam doma a az doteraz som nevedel aka je to odroda, takze diky. Strom ma asi 40-50 rokov a len dodam ze my ich pouzivame hlavne na kompoty a na kolace... celý příspěvek > |  | Veharda, Veselka, Barbora, 18.7.2011 Hm to je zaujimave nakolko v pomologii sa pise toto (dovolim si citovat): "Pučí a kvitne neskoro, je samoopelivá. Plody sú stredne veľké, guľaté, s mierne hrboľatým povrchom".
A dalej toto: "Neskoršia odroda s plodmi vhodnymi na priamy konzum i na... celý příspěvek > |  |
|  | Veharda, Veselka, Barbora, 15.7.2011 Zdravim, ja mam Vehardu asi priaty rok a paradox je ze mne este nezmrzla. Nadmorska vyska asi 430mnm (vychodne slovensko). Napr. tento rok mi kvitla, ked kvitli ceresne :) P.Z. |  | Špatný růst nektariny, 11.7.2011 Chybi (chybal) jej rez. Ale to, ako ju bolo treba rezat, Vam popise lepsie niekto, kto broskyne pestuje (ja ich nepestujem). S pozdravom P.Z. |  | Bílý povlak na listech dubu, 6.7.2011 Je to mucnatka (padli) postrek karathane alebo iny proti tejto chorobe s kurativnym ucinkom. O rok bude lepsie ked budete striekat prevetivne. Pekny den prajem. P.Z. |  | Odroda, 3.7.2011 Nakolko odrôd existuje velke mnozstvo, chcelo by to foto na ktorom je hrozno konzumne zrele. Ale niekto si mozno trufne urcit aj s tychto.... P.Z. |  | Gabrovská se Bulharům povedla, 19.6.2011 Zdravim, v pomologii som cital, ze tato slivka vyzaduje teple polohy. Viete o niekom, kto pestuje tuto slivku aj vo vyssej polohe (400m.n.m a viac)? P.Z. |  | Mrazík, 10.6.2011 Ano, uz sa mi stalo ze vyrasilo az v polke jula zo spiacich pucikov. |  | Jak správně nasadit kosu, 2.6.2011 Hluposti to nesu, robil to dedo to kedysi s novymi kosami. A nie len ze ich nechaval von ale zakopaval ich do hnoja. |  | Somerset Seedless, 27.5.2011 Pan Bred_ik, zverejnite na svojej stranke aj tento rok nejake poznatky o tom ktore odrody ako prezili zimu? |  |
|  |
 |
|
|
|