Příspěvky uživatele - 148.21

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Stará jabloň, 18.7.2011
Ak su tie jablka k tomu vsetkemu, sypké a skladovat sa daju priblizne do vianoc tak tuto jablon mam doma a az doteraz som nevedel aka je to odroda, takze diky. Strom ma asi 40-50 rokov a len dodam ze my ich pouzivame hlavne na kompoty a na kolace... celý příspěvek >
Veharda, Veselka, Barbora, 18.7.2011
Hm to je zaujimave nakolko v pomologii sa pise toto (dovolim si citovat): "Pučí a kvitne neskoro, je samoopelivá. Plody sú stredne veľké, guľaté, s mierne hrboľatým povrchom". A dalej toto: "Neskoršia odroda s plodmi vhodnymi na priamy konzum i na... celý příspěvek >
Veharda, Veselka, Barbora, 15.7.2011
Zdravim, ja mam Vehardu asi priaty rok a paradox je ze mne este nezmrzla. Nadmorska vyska asi 430mnm (vychodne slovensko). Napr. tento rok mi kvitla, ked kvitli ceresne :) P.Z.
Špatný růst nektariny, 11.7.2011
Chybi (chybal) jej rez. Ale to, ako ju bolo treba rezat, Vam popise lepsie niekto, kto broskyne pestuje (ja ich nepestujem). S pozdravom P.Z.
Bílý povlak na listech dubu, 6.7.2011
Je to mucnatka (padli) postrek karathane alebo iny proti tejto chorobe s kurativnym ucinkom. O rok bude lepsie ked budete striekat prevetivne. Pekny den prajem. P.Z.
Odroda, 3.7.2011
Nakolko odrôd existuje velke mnozstvo, chcelo by to foto na ktorom je hrozno konzumne zrele. Ale niekto si mozno trufne urcit aj s tychto.... P.Z.
Gabrovská se Bulharům povedla, 19.6.2011
Zdravim, v pomologii som cital, ze tato slivka vyzaduje teple polohy. Viete o niekom, kto pestuje tuto slivku aj vo vyssej polohe (400m.n.m a viac)? P.Z.
Mrazík, 10.6.2011
Ano, uz sa mi stalo ze vyrasilo az v polke jula zo spiacich pucikov.
Jak správně nasadit kosu, 2.6.2011
Hluposti to nesu, robil to dedo to kedysi s novymi kosami. A nie len ze ich nechaval von ale zakopaval ich do hnoja.
Somerset Seedless, 27.5.2011
Pan Bred_ik, zverejnite na svojej stranke aj tento rok nejake poznatky o tom ktore odrody ako prezili zimu?
Další diskuze:  21222324  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika