Příspěvky uživatele - 148.21

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ruská zima, 7.2.2012
Myslim ze sneh je aj trocha nevyhoda, sudiac podla toho ze sneh udrzuje chlad, alebo sa mylim? Opravte ked tak prosim, lebo uz som bol jeden cas rozhodnuty ze pojdem a odhadzem sneh prec od hlav. :) P.Z.
Vyber postrekovaca, 7.2.2012
Dakujem za reakciu, bude to vypadat divne, no nemam ziadneho suseda ani kamarata ktory by mal nejaky kvalitny chrbtovy postrekovac, asi to bude aj tym, ze byvam v oblasti, kde sa malo co oplati pestovat... no moj mlady rozum to odmieta a ide si za... celý příspěvek >
Vyplatí se dnes ještě pěstovat brambory?, 7.2.2012
Suhlasim s vami, tieto sterilne okrasne zahrady, ktore vidim napr. v casopise zahradkar sa mi absolutne nepacia. Udivuje ma ked vidim ako niekto moze vysadit okrasnu slivku (kôli kvetu), moja logika mi hovori ze preco si nevysadit, obycajnu slivku,... celý příspěvek >
Ruská zima, 6.2.2012
Inak Pan bred_ik u vas to zatial ako vyzera so zimou? P.Z.
Jonathan, 6.2.2012
U mojich Jonathanoch bola tiez striedava rodivost, samozrejmostou, no neviem si vysvetlit, preco bola uroda posledne 2 roky mimoriadne dobra (a vyzera to tak, ze toho roku, bude tretikrat dobra).Hnojit som ich nehnojil.   P.Z.
Ruská zima, 6.2.2012
Zijem na vychode, okres Bardejov a tohtorocne max sme mali  -25°C + pol metra snehu. Nemam s toho dobry pocit, a uz teraz premyslam ze budem tych par hlav strihat na dvakrat,  no nic to, hlavne sa modlim nech preziju vlani vysadeny solaris... celý příspěvek >
Méně časté opěrné konstruce a formy révy, 6.2.2012
Samozrejme, co som videl po forach, tak v rusku sa to bezne praktikuje. P.Z.
Jonathan, 6.2.2012
Dobry den, mohli by ste tu uviest kolko krat za rok striekate tie jonathany? Alebo ich pestujete bez postrekov  ? P.Z.
Vyber postrekovaca, 6.2.2012
Pripadne skusenosti s inym typom od tejto znacky? P.Z. Cena napoveda ze by mal byt kvalitny, no nie vzdy je tomu tak.
Vyber postrekovaca, 5.2.2012
Dobry den, mate niekto skusenosti s postrekovačom na chrbát 12 l od firmy Gardena? P.Z.
Reliance (-30°C, žádný problém), 26.1.2012
Tuto som vyguglil firmu, ktora ma reliance v ponuke, myslite ze idu o tu pravu Reliance?  
Stolové hrozno Nero, 26.1.2012
Pri palici to bude asi vedenie, bud na hlavu alebo vertiko.  Dobry spôsob to je ako pre koho, no ja som zastancom drôtenky. P.Z.
Roubovací kleště, 19.1.2012
Podla mna su taketo vrublovacie noznice pre cloveka (pre mna) ktory vrubluje a ockuje 5-10 stromov v predjari a podobne mnozstvo v auguste zbytocny luxus. A dalsia vec je ze by som sa pripravil o potesenie s toho prekrasneho ritualu, na ktory sa vzdy... celý příspěvek >
Vyber postrekovaca, 16.1.2012
Peniaze nazvys nemam, no pre 5 ovocne stromy, 10 korenov vinica a nejaku tu zeleninu (rajciny atd.) nedam za postrekovac 100e, roundup a celkovo herbicidy nepouzivam. Dakujem za radu. P.Z.
Vyber postrekovaca, 16.1.2012
Vdaka, no na Solo nemam dost penazi. ;)
Další diskuze:  21222324  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika