Příspěvky uživatele - 148.21

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vzdálenost slivoně od plotu, 17.3.2012
To bude to zalezat, od zvolenej podnoze. P.Z.
Co vaše réva? (2012), 17.3.2012
Hlasim ze dnes ako prvy, zacal "plakat" Marquete. Lokalita severo-vychodne slovensko 420 mnm. P.Z.
Jaká rajčata pěstujete, 13.3.2012
Zdravim, u mna je kazdorocne top odroda Ambros F1, kazdy rok, si z z nej dopestuvavam cca 15 sadenic, nakolko rad experimentujem, tak kazdy rok, skusam aj nieco nove. Tento rok uz mam vysiate Jerguš F1, Dona F1 a Bejbino F1, s kazdej s tychto... celý příspěvek >
Birsttaler, 11.3.2012
Zdravim, Birstaler Muskat Birstaler Muskat - Wikipedia Skuste pouzit google, Prajem pekny den. P.Z.
Okus stromu - ořešáku, 9.3.2012
Mate pravdu, radlica ho neobesla dookola, no zaryla sa vyrazne hlbsie pod kôru, ako tie ovce, skoda ze som to vtedy nevyfotil, vyzeralo to dost strasne a stavim sa ze keby som tu vtedy polozil dotaz, ci sa ho oplati zachranovat, tak mi vsetci... celý příspěvek >
Okus stromu - ořešáku, 9.3.2012
Pane P, pred par rokmi sa mi podobne poskodeni orech podarilo zachranit, len nebol poskodeni okusom ale radlicou LKT (rastie pri ceste), takze podla mna, je mala sanca na uspech, aj v tomto pripade.  Samozrejme pohodlnejsie je zasadit novy... celý příspěvek >
Prořezat švestku teď?, 1.3.2012
Pan Palo rozumeli sme si. "Udrzovaci " rez predvadzal asi pred dvoma rokmy Pan Hricovsky vo Farmarskej revue.  Ziadne 10 cm konariky som nestrihal :) islo o rez silnych konarov. Myslim ze Pan Hricovsky vtedy spominal ze rez v tomto obdoby ma... celý příspěvek >
Zdravim, ja som posledne dva roky skusal rezat orechy tak ako som pisal, ci ze ked mali prirastky cca 5-10 cm, rezal som aj silne konare a musim cestne prehlasit ze ziadne ronenie miazgy, som nezaznamenal. To ze sa semenace vlaskeho orecha... celý příspěvek >
P. Hricovsky radi rezat orechy, ked maju nove prirastky 5-10cm. P.Z
Prořezat švestku teď?, 27.2.2012
Ceresne je tiez mozne rezat, v case zberu.  Lepsie sa potom oberaju zo zeme. ;)  P.Z.
Co vaše réva? (2012), 20.2.2012
Aby bolo jasne, reagoval som na toto: "To mi tam toho moc nezůstane.Teda, spíš nic.Mě se hrozně líbilo, jak to bylo po celé ploše zalistěné."
Co vaše réva? (2012), 20.2.2012
Moc tam toho nezustane ale nebojte sa, do jesene bude s toho mensia dzungla. :)
Odstranění pařezu, 13.2.2012
Myslim si ze Pan parez sa tu uz neobjavy. Neviem preco ale nejako uz od zaciatku, sa mi tie jeho vymysli nepozdavali a neveril som im... Vlastne teraz uz viem preco... P.Z.
Vzdálenost stromů - opylovačů, 11.2.2012
Dakujem za prispevok o cmeliakoch, zase som sa nieco nove dozvedel. P.Z.
Odstranění pařezu, 8.2.2012
Tahat parez troma tankami, to uz je neco!  P.Z.
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika