|
Příspěvky uživatele - 212.55
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Výměna motoru u sekačky, 16.6.2008 Zdravim mam sekacku mtd 46 (presne oznaceni neznam) byl na tom motor Tecumseh Vantage 35 a bez problemu jsem ho nahradil motorem B&S 45 XTL diry na uchyceni motoru jsou stejne. Akorat se podivejte jak dlouhou mate hridel. |  | Dolmar nebo Husqvarna, 29.4.2008 podivejte se i na narex - ma osobni zkusenost velmi dobra |  |
|  | zkušenosti z OBI, 22.4.2008 Stryk tam koupil motorovou pilu pokazila se tam odstrediva spojka oprava v zaruce, pila prisla po mesici opravena zadny problem. Ale veci tam kupovat nechodim maji dost draho. |  | Dolmar PS 350, PS 420, 10.4.2008 Zdravim, musim rici ze jsem pred rokem koupil ps500 neco uz narezala ale spise smrk a mensi buky, ted jsem mel moznost ji vyzkouset na porcovani tresne a buku o prumeru 50-60cm coz uz je slusne tvrde drevo a vubec mi nepripadalo ze by se pilka... celý příspěvek > |  | Tecumseh 3.5hp, 3.10.2007 Asi vas moc nepotesim pricinou uniku oleje z mista ktere uvadite bylo to ze motor je u konce sveho zivota takze je vybehany nebo byl pridreny, doporucuji pouzit sasi a koupit jiny motor na tuto sekacku, protoze tento motor uz je za zenitem a... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|