Příspěvky uživatele - 212.55

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Výměna motoru u sekačky, 16.6.2008
Zdravim mam sekacku mtd 46 (presne oznaceni neznam) byl na tom motor Tecumseh Vantage 35 a bez problemu jsem ho nahradil motorem B&S 45 XTL diry na uchyceni motoru jsou stejne. Akorat se podivejte jak dlouhou mate hridel.
Dolmar nebo Husqvarna, 29.4.2008
podivejte se i na narex - ma osobni zkusenost velmi dobra
zkušenosti z OBI, 22.4.2008
Stryk tam koupil motorovou pilu pokazila se tam odstrediva spojka oprava v zaruce, pila prisla po mesici opravena zadny problem. Ale veci tam kupovat nechodim maji dost draho.
Dolmar PS 350, PS 420, 10.4.2008
Zdravim, musim rici ze jsem pred rokem koupil ps500 neco uz narezala ale spise smrk a mensi buky, ted jsem mel moznost ji vyzkouset na porcovani tresne a buku o prumeru 50-60cm coz uz je slusne tvrde drevo a vubec mi nepripadalo ze by se pilka... celý příspěvek >
Tecumseh 3.5hp, 3.10.2007
Asi vas moc nepotesim pricinou uniku oleje z mista ktere uvadite bylo to ze motor je u konce sveho zivota takze je vybehany nebo byl pridreny, doporucuji pouzit sasi a koupit jiny motor na tuto sekacku, protoze tento motor uz je za zenitem a... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika