|
Příspěvky uživatele - 64.242
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Biotoll na mravence, 13.6.2012 existují přípravky, jež lákají mravence a mravenci si je nanosí do hnízda a pak hynou celá hnízda
udělejte někde mezi jahodami malou stříšku, něco vymyslete, třeba uříznutá pet lahev (spodek) na tyčce těsně nad zemí a pod ní nasypte daný... celý příspěvek > |  | Vydatné deště, 13.6.2012 včera jsem zasáhnul Mospilanem, pršelo až tak za 2 hodiny, bude fungovat?
nikde o tom nemohu najít zmínku
jinak jsem v té pauze aspoň stihnul posekat kus zahrady, nicméně ten plevel co vyrazil mezi rajčaty bez textilie se mi vůbec nelíbí...... celý příspěvek > |  |
|  | Budeme dnes přikrývat?, 13.6.2012 Mirku to já vím, páč v Praze byste ještě kilové melouny neměl
bude to koespondovat s tímto odkazem.
|  | Sviluška na okurkách?, 13.6.2012 ideální je SviluStop, to je Omite a Nissorun, případně lze namíchat samozřejmě z obou dohromady
Kombinace přípravků pro likvidaci svilušek. Tato kombinace zaručuje rychlý a dlouhodobý účinek, protože dochází k vyhubení všech vývojových stádií... celý příspěvek > |  | Budeme dnes přikrývat?, 13.6.2012 zálěží, kde jste zrovna připojený :) dle vaší IP adresy (=poskytovatel připojení) to otevře předpověď |  |
 |
|
|
|