Příspěvky uživatele - 64.242

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Biotoll na mravence, 13.6.2012
existují přípravky, jež lákají mravence a mravenci si je nanosí do hnízda a pak hynou celá hnízda udělejte někde mezi jahodami malou stříšku, něco vymyslete, třeba uříznutá pet lahev (spodek) na tyčce těsně nad zemí a pod ní nasypte daný... celý příspěvek >
Vydatné deště, 13.6.2012
včera jsem zasáhnul Mospilanem, pršelo až tak za 2 hodiny, bude fungovat? nikde o tom nemohu najít zmínku jinak jsem v té pauze aspoň stihnul posekat kus zahrady, nicméně ten plevel co vyrazil mezi rajčaty bez textilie se mi vůbec nelíbí...... celý příspěvek >
Budeme dnes přikrývat?, 13.6.2012
Mirku to já vím, páč v Praze byste ještě kilové melouny neměl bude to koespondovat s tímto odkazem.
Sviluška na okurkách?, 13.6.2012
ideální je SviluStop, to je Omite a Nissorun, případně lze namíchat samozřejmě z obou dohromady Kombinace přípravků pro likvidaci svilušek. Tato kombinace zaručuje rychlý a dlouhodobý účinek, protože dochází k vyhubení všech vývojových stádií... celý příspěvek >
Budeme dnes přikrývat?, 13.6.2012
zálěží, kde jste zrovna připojený :) dle vaší IP adresy (=poskytovatel připojení) to otevře předpověď
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika