Příspěvky uživatele - 224.18

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Do jakého stáří/výšky lze kácet smrky bez povolení?, 29.4.2012
Děkuji Vám za podporu. V minulosti ten dotyčný majitel ořechu lezl ke mně do zahrady s tvrzením, že ořechy, které spadly ke mně, jsou jeho. Netvrdil jsem, že ne, ale žádal jsem ho, aby si ke mně přišel nejen pro ořechy, ale i pro hromady listí, které... celý příspěvek >
Do jakého stáří/výšky lze kácet smrky bez povolení?, 29.4.2012
 Myslím si, že na úřadech nepochodíte a je docela možné, že soused standartním způsobem požádal příslušný odbor živ. prostředí o souhlas s pokácením a nedostal ho. Mám zahradu a 2m od plotu má soused obrovský vlašák s kmenem prům. 70cm a větvemi... celý příspěvek >
Identifikce houby ze skleníku, 29.4.2012
Tak žampión je to určitě. Jestli zápašný, to by se poznalo podle pachu-smrdí po karbole. Voní-li po anýzu, může to být žampión ovčí nebo žampión letní, odrůda jarní s karamelovou vůní roste už v dubnu a květnu, viz. Velký atlas hub
Mám dát papriky, rajčata ven?, 28.4.2012
Jó, Jižní Morava, to se to pěstuje, tady v Jižních Čechám sklidíme ve skleníku to, co vy na poli.
Mám dát papriky, rajčata ven?, 27.4.2012
Omlouvám se, že jsem nebyl přesnější, mám dva skleníky. V jednom jsou květáky, ve druhém na polovině připraveno na sadbu rajčat a na druhé je naširoko na 3m2 sadba nízkých afrikánů, vysokých aster a cinií ze semen z loňska. S květáky máte pravdu,... celý příspěvek >
Mám dát papriky, rajčata ven?, 27.4.2012 Obsahuje fotku
Po, asi 20 letech, co jsem měl rajčata vždy venku, je už několik let pěstuji výhradně ve skleníku. Přísada jde v podstatě z za oknem pod okno. Rajčata obvykle začnou plodit dříve, než ta venku, netrpí plísní a zpravidla plodí až do listopadu, někdy i... celý příspěvek >
Mám dát papriky, rajčata ven?, 27.4.2012
Jestli jste ochoten ztratit jednu rostlinu, tak to s ní zkuste a uvidíte, u nás doma slunce pere od rána a ve stínu je právě teď podle CHMU +27,3st, tak jestli je u Vás podobně, nevěřím, že vydrží dlouho.
Mám dát papriky, rajčata ven?, 27.4.2012 Obsahuje fotku
Jestli na ně půjde přímé slunce, tak bych to nedělal, to je spálí. A jestli byly rostliny zvyklé na stálých +20-24, tak 30-35 by pro ně mohlo být moc. Já sám je mám stále za oknem, přestože jsou určené do skleníku. Ve skleníku je teď 50květáků a i... celý příspěvek >
Rozkvétání slivoní, 27.4.2012
Určitě máte pravdu, ale na počátku jste sám napsal, že Vlaška je uvedena jen jako jeden z možných opylovačů Althanovy. Na druhé straně bych Vám měl závidět, že máte opravdu Althanovu, protože já jsem si kdysi postupně koupil 3 stromky Althanovy a... celý příspěvek >
Betonování plotového sloupku - jak na beton?, 26.4.2012
Pane Vysloužile, já s Vámi souhlasím, a možností, jak zabetonovat sloupky, je mnoho. Z původního dotazu však není patrné, zda tazatel bude plot teprve stavět a pak se může rozhodnout, kterou radu si zvolí nebo už má plot postavený a sloupky, asi... celý příspěvek >
Betonování plotového sloupku - jak na beton?, 25.4.2012
Navařit na spodní část, co je v betonu, kus pásoviny a neprotočí se nikdy.
Co je to za strom či květinu?, 25.4.2012
Co a jak s touto rostlinou popisuje např. kniha Tropické a subtropické ovoce(Nakladatelství Brázda 1996) od autorů Hušák, Táborský,Valíček. Já sám jsem ji pěstoval něco přes 5 let. Postupně mě ale přerostla, neboť mimo práci s přesazováním,... celý příspěvek >
Jen několik fotek, 25.4.2012 Obsahuje fotku
A ještě pár fotek.
Jen několik fotek, 25.4.2012 Obsahuje fotku
Nejsem kaktusář, ale tyhle fotky kaktusů mě zaujaly
Pomoc - zničený kmínek, 24.4.2012
Já bych ránu vyčistil a zamázl stromovým balzámem, pod stromkem opatrně odstranil trávu a přihnojil, třeba cereritem. Když bude mít hodně živin, bude mít větší šanci na uzdravení.
Další diskuze:  1617181920  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika